RETROGRADNI PLUTON U JARCU JE VEOMA OZBILJAN: Na 3 horoskopska znaka će JAKO UTICATI
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

RETROGRADNI PLUTON U JARCU JE VEOMA OZBILJAN: Na 3 horoskopska znaka će JAKO UTICATI

U narednih šest meseci, koliko će se Pluton retrogradno kretati kroz znak Jarca, tri horoskopska znaka čekaju izazovni i teški momenti

Objavljeno:

Pluton spada u jednu od najmračnijih planeta Zodijaka, a njegove negativne uticaje pojačava retrogradni hod ove planete.

Od kraja aprila do 7. oktobra ove godine Pluton će biti retrogradan u Jarcu. Ova planeta vlada Škorpijom i simbolizuje transformacije, ljubomoru, smrt…

U narednih šest meseci, koliko će se Pluton retrogradno kretati kroz znak Jarca, tri horoskopska znaka čekaju izazovni i teški momenti.

Blizanci

Retrogradni Pluton će na vas imati veoma snažan uticaj. Krajem aprila i narednih pola godine svaka tajna koju ste čuvali će izaći na videlo. To će vas učiniti ranjivim.

Ovo je period kada možete lako zaraditi, ali i izgubiti novac. Bombardovaće vas lošim vestima sa svih strana, a vi ćete imati konstantnu potrebu da “popravljate stvari”.

Pluton vam neće dozvoliti da uradite sve onako kako ste zamislili.

Ovaj aspekt će vam doneti transformaciju na ličnom planu, pa ćete morati da promenite neke stare navike i mišljenja.

Rak

Zbog vaše osetljivosti i saosećajnosti možete da se nađete na meti onih koji će vam povrediti osećanja.

Samo u slučaju da ste sigurni da je vaša veza čvrsta kao stena, ovaj malefik neće uspeti da utiče na nju. U suprotnom, uzdrmaće vaš ljubavni život i testirati vaše odnose, ali i strpljenje. I taman kada budete pomislili da ste napravili određeni napredak, plutonovska energija će vas vratiti korak nazad, čineći vas nesigurnim i zbunjenim.

Nešto što ste skrivali od partnera u ovom periodu će se razotkriti, a možda ćete slučajno sami otkriti ono što druga strana nije trebalo da zna.

Naviknite se na to i budite spremni na izavove u ljubavi.

Škorpija

Vama retrogradni Pluton donosi osećaj praznine i besmisla. Tajanstvenost Škorpija biće naglašena, a bićete skloni i problematičnom ponašanju.

Bog podzemlja koga simbolizuje Pluton, vladar vašeg znaka, staviće vas pred iskušenje, a vi ćete biti skloni obmanama i manipulacijama drugih. Može da vam se desi da vam neko slomi srce.

Ovo je period u kome su važna dela. Kako budete činili, tako će vam se vraćati.

Ovako aspektovan Pluton će vas naterati da platite deo karmičkog duga

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.