HARIZMATIČNE OSOBE MOGU OSVOJITI I SVET: Postoji 6 ZNAKOVA koje pokazuju da ste BAŠ jedna od njih
Harizmatična žena, Foto: Profimedia

harizma

HARIZMATIČNE OSOBE MOGU OSVOJITI I SVET: Postoji 6 ZNAKOVA koje pokazuju da ste BAŠ jedna od njih

Odlični ste u raznim vidovima komunikacije, a vaše reči imaju značajno težinu

Objavljeno:

Znamo li šta je harizma?

Reč je o nevidljivoj energiji sa vidljivim efektima! Moćne i harizmatičn ličnosti obavezno poseduju ovih šest osobina:

1. Otvoreno iskazujete svoja osećanja

Nije vam potrebno puno vremena kako biste otvorili svoje srce. Ponosno i otvoreno govorite o svojim osećanjima, bez straha od osude, tuđeg mišljenja ili posledica. Vi ste emotivna osoba koja uvek jasno kaže ono što oseća. Zbog toga lako ostvarujete kontakte, ali i ulazite u nove ljubavne veze.

2. Strastveno ste posvećeni stvarima koje vas ispunjavaju

Kada pronađete nešto čemu se posvećujete strastveno, borićete se za to bez obzira na sve. Ukoliko je reč o poslu ili zadatku koji vas motiviše, uspećete da napravite ono što želite bez obzira na prepreke. Takođe, u ljubavi ste izuzetno strastveni i borbeni i nikada ne dustajete od osobe i odnosa za koji veerujete da zaslužuje vašu posvećenost. Vaša strestvenost i posvećenost vlastitim ambicijama čine da budete uspešni.

3. Negujete pozitivan stav

Svesni ste da se misli mogu pretočiti u vašu stvarnost i da smo sami kreatori vlastitog života i sudbine. Uvek pozitivno gledate na život i nadate se najboljem. To ne znači da se ne posvećujete stvarima, već se trudite da ostvarite ono što želite, ali i kada se pojave izazovi, u vama nema trunke pesimizma. Vrlo ste optimistični i verujete da vam život donosi samo najbolje. Optimizam je veliki deo vaše snage.

4. Imate sjajne komunikacione veštine

Odlični ste u raznim vidovima komunikacije, a vaše reči imaju značajno težinu. Govorite sa puno uverenja, ali dobro promislite pre nego što nešto kažete. Uživate u dubokim i smislenim razgovorima. Volite duboko uronuti u temu, a najviše vas privlače razgovori o filozofiji, psihologiji, duhovnosti, umetnosti itd.

5. Direktna i iskrena osoba

Veoma ste iskreni, jednostavni, a kada nešto kažžete, to i zaista mislite. Ne služite se manipulacijama i lažima u razgovoru. Međutim, vaša direktnost i iskrenost ponekad mogu biti surove, jer ljudi često beže od istine. Zbog ovakvog stava skloni ste da budete okruženi samo ljudima kojima verujete i koji vama veruju.

6. Nije sve u fizičkom izgledu

Negujete svoj fizički izgled, ali ne dozvoljavate da vas on opterećuje. Umesto luksuznih minđuša, radije birate zavodljiv osmeh, a umesto skupe haljine, ipak se odlučujete za odeću u kojoj se osećate udobno, ali i koja oslikava deo vaše ličnosti. Harizmatične osobe ne moraju slepo pratiti trendove, one se više fokusiraju na ono iznutra - neprelolazni i zadivljujuću energiju kojom osvajaju svet.

Bonus video:

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.