NOSE GA SAMOUVERENE ŽENE, A JEDNO VREME JE BIO I ZABRANJEN: Asocira na GREH i STRAST! Da li ga i vi NOSITE?
Nosiće štikle, lokne i, naravno, crveni karmin!, Foto: Profimedia

top priča

NOSE GA SAMOUVERENE ŽENE, A JEDNO VREME JE BIO I ZABRANJEN: Asocira na GREH i STRAST! Da li ga i vi NOSITE?

Crveni karmin vekovima unazad bio je obeležje nemorala

Objavljeno:

U srednjem veku, crveni karmin je svakoj ženi obezbeđivao sigurnu kartu za greh. Nekoliko stotina godina kasnije, ovaj ruž je bio čak i zabranjen.

Sve dok nije došlo zlatno doba Holivuda i Merilin Monro. Nakon toga su i plavuše i crnke počele da ga koriste svakodnevno. Evo kako crveni karmin utiče na muškarce:

Ženska snaga

Kada nosite crveni karmin, vaša usta dolaze do izražaja. Punoća usana privlači muški pogled, tako da sve reči koje izgovorite u tom trenutku, on će ih sigurno čuti! Gledajte da to budu strastvene reči!

Crveni karmin
foto: Profimedia

Upada u oči

Većina muškaraca će pre prići ženi koja nosi crveni karmin. Ovo je rekla većina ispitanika, a jedan od njih je prokomentarisao da bi u sred punog kluba odmah primetio devojku sa crvenim karminom, pa čak iako nije najlepša.

Jednostavno je seksi

Ovo je jedna od glavnih rečenica koju će muškarci reći. Crvene usne ih prosto asociraju na seks ili seks fantazije. Većina njih mašta da će mu se pojaviti devojka na kućnom pragu, u mantilu, a ispod njega će imati donji veš. Nosiće štikle, lokne i, naravno, crveni karmin!

Jednostavno je – crveni karmin privlači pažnju do vaših usana, usne će ga asocirati na ljubljenje, ljubljenje na maženje, a maženje na seks.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.