DO 28. GODINE SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA: Jednom je bila sa ČETVORICOM, a 1 osećaj ju je posebno PALIO!
Britanka Frenki Konsidin, Foto: The Sun printscreen

upropastila se

DO 28. GODINE SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA: Jednom je bila sa ČETVORICOM, a 1 osećaj ju je posebno PALIO!

Priznaje da nije birala, a jedan osećaj posebno ju je palio

Objavljeno:

Za nju je jedino i isključivo seks bio smisao života. Ni u čemu drugom nije se pronalazila, a nedelju bez najmanje 5-6 odnosa sa muškarcima smatrala je promašajem.

Britanka Frenki Konsidin prihvatila je da sa širim auditorijumom podeli svoju ispovest kao lečena zavisnica od seksa.

“Tačno je što se priča, do pre šest meseci, odnosno do moje 28. godine, spavala sam sa 130 različitih muškaraca. Uredno sam vodila dnevnik o svemu. Svaku novu recku smatrala sam ličnom pobedom iako se ni protiv koga nisam takmičila. Osećaj kada dovedem nepoznatog muškarca kući palio me je više od samog odnosa. Osećaj da sam toliko zavodljiva i pravi magnet za sve njih, držao me je u neverovatnom stanju sreće”, kaže Frenki za Faboulous, prenosi Sun.

Ova Britanka koja sada zbog “skidanja” sa seksa i lečenja više ne liči na sebe, naglašava da je sve počelo spontano, a da se vremenom razvilo u opsesiju.

“Izlazila sam sa drugaricama od 14. godine, kada sam izgubila nevinost. Nije mi se puno dopalo, a one su mi pričale da je mnogo lepše nego to što sam osetila. Zato sam rešila da vrlo brzo probam s nekim drugim i vidim šta je to što mi drugarice stalno pričaju. Tako sam krenula da ih menjam maltene svake nedelje, dok se nisam skrasila sa momkom na četiri godine. Još tada sam videla da nešto nije u redu, da me guši seks samo sa njim. Pomisao da je tu još jako mnogo tipova a da ja sebi dozvoljavam da u mene ulazi samo on. Kada sam ga prevarila, osećala sam se sjajno. Nisam imala grižu savesti, tu sam shvatila da sam verovatno nimfomanka i da za mene nisu stabilne veze”, priznaje Frenki koja danas ima 100 kilograma i jednu opsesiju zamenila je drugom – hranom.

“Bilo je trenutaka do moje 28. godine kada sam spavala i sa dvojicom odjednom. Jednog dana sam bila sa četvoricom – ujutro sa momkom, preko dana sa kolegom, predveče sa nekim mladićem u klubu i pred jutro sa čovekom iz obezbeđenja kluba. I nisam se umorila. Štaviše, umalo da krenem tim putem da svaki dan tako menjam muškarce. U jednom trenutku osvrnula sam se oko sebe i shvatila da samo bežim od glavnog problema, a to je usamljenost i nesigurnost. I činjenica da ću jednom ostariti i nijedan me neće hteti. Kada mi je to rekao pretposlednji momak pre odlaska na lečenje, dotakla sam dno. Poželela sam da me nema. Tri dana sam plakala jer mi je surovo saopštio istinu od koje bežim. Na lečenju sam mnogo toga novog naučila, ali sam nažalost jednu zavisnost po izlasku sa terapija zamenila drugom i sada izgledam grozno. Sada moram ponovo na lečenje jer sam se nenormalno ugojila”, kaže Frenki.

Naglašava da nikad nije pila, pušila, drogirala se. Samo je stalno vodila ljubav. Imala je i fantazije koje je brzo realizovala.

“Pošto sam bila navučena na seks, sve što sam zamislila – dešavalo se. Dobijala sam u krevetu i oženjene muškarce, fetišiste, narcisoidne ludake, impotentne, sportiste i nezrele klince. Može se reći da nisam nešto ni birala. Kao što sam rekla, samo da ih dovedem kući. Sad kad se setim toga, povraća mi se. Moje drugarice su sada u dugim vezama, dve su u braku i imaju dete, a ja sam sama. Negde sam pogrešila i nadam se da sam to na vreme uvidela”, kaže Frenki Konsidin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.