DRAGA SAVETA IMAM OZBILJAN PROBLEM SA MUŽEM,VARA ME SA NJOM! Pratila sam ga kolima i onda OVO saznala!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA IMAM OZBILJAN PROBLEM SA MUŽEM,VARA ME SA NJOM! Pratila sam ga kolima i onda OVO saznala!

Draga Saveta je tu za vas svakog utorka misli na vas i pomoć vam šalje

Objavljeno:

Draga Saveta

Nije mi lako da ovo javno iznosim ali muž me vara sa mojom najboljom drugaricom, kumom. Saznala sam kada sam ga pratila jedne večeri, napirlitao se i naparfemisao da ga cela ulica oseti. Reče on meni da ide sa drugarima, kada ja imam šta da vidim! Pratila sam ga kolima, gde on tu i ja. Stade čovek do jedne cvećare da kupi buket. Uze onaj buket i pap tačno ispred zgrade moje kume. Ja rekoh možda je kod neke njene komšinice, a ispade tačno na njen sprat. Ja za njim. Čekala sam jedno 15 min da se malo raskomote, pa pozvonila. Kada mi je kuma otvorila vrata, razvezala sam joj šamar, da se cela zgrada orila. Onda sam otišla

Od tada ne mogu da se smirim, iste večeri sam spakovala stvari i otišla. On me je zvao hiljadu puta, pravdao se, a ja se nisam javljala. Mnogo ga volim, moguće da je kuma ga zavodila meni iza leđa, a sada ne znam šta da radim, očajna sam,pomozi!

Milena 25

Draga moja Milena, ne znam da li je tvoj postupak sa šamaranjem ispravan, jer nisi trebala da se ponižavaš. On te nije vredan, a ni ona kada su to oboje mogli da ti urade. Moj najiskreniji savet je da odeš od njega zauvek i da se ne vraćaš na staro. Danas je kuma, sutra će biti druga. Nikada se on neće promeniti. Ti si sigurno pametna žena, naći ćeš i boljeg i lepšeg. Želim ti sve najbolje.

Tvoja Draga Saveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.