DRAGA SAVETA : Nije mi lako sa njim, a ne mogu bez njega! On se zove Srećko i mnogo je sladak!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA : Nije mi lako sa njim, a ne mogu bez njega! On se zove Srećko i mnogo je sladak!

Draga Saveta je tu za sve vaše probleme i dileme

Objavljeno:

Draga Saveta pomozi mi da ubedim roditelje da ga zadržim.

Nedavno sam od dečka dobila na poklon preslatkog belog maltezera koji je presmešan, koliko je predivan. Beo je i nestašan jako. Moji mi brane da ga zadržim, jer se kao linja. Prvo još je jako mali a ja imam svoju sobu, a mojima smeta jer laje. Pa, naravno da laje jer je kuče. Moji ne mogu da razumeju to i ne znam šta da radim. Nažalost još uvek živim sa roditeljima, a oni vode glavnu reč u kući. Ne znam kako da ga zadržim jer oni sve čine da me iznerviraju, čak neće Srećka da prošetaju kada ja nisam tu. Užasno se osećam, jer i ja i dečko radimo, pa nemamo kome da ga ostavimo na čuvanje.

Hvala ti na odgovoru, pomoć bi mi dobro došla.

Tvoja Jovana 21

Draga Jovana

Razumem i tvoje roditelje i tebe naravno. Pas je velika odgovornost i samim tim ako nemate uslova da ga čuvate dogovori se sa dečkom šta je najbolja opcija za vas da ga ne poklonite. Svakako razumem da tvoji roditelji imaju obaveze i ne mogu dodatno brinuti o životinji. Nađi rešenje sa momkom koji ti je poklonio životinju. Tu sam za svako pitanje, i ne sekiraj se za sve postoji rešenje.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.