DRAGA SAVETA IMAM OZBILJAN PROBLEM SA NJIM! Zbog ovoga hoće da me se reši!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA IMAM OZBILJAN PROBLEM SA NJIM! Zbog ovoga hoće da me se reši!

Draga Saveta je tu za sve vaše probleme i dileme

Objavljeno:

Draga Saveta,

Imam ozbiljan problem sa zadahom i to traje godinama. Išla sam i kod lekara zbog toga, prvi put se pojavio loš zadah kada sam dobila kandidu. Gljivična infekcija koja se nalazi u ustima. Može biti i u stomaku, ali svakako sam patila od te bolesti koja je jako uporna jako dugo. Lečila sam se i taman kada sam se izlečila upoznala sam sadašnjeg dečka. Jako sam se zaljubila u njega ali se zadah vratio od nedavno i dečko izbegava ljubljenje sa mnom. Neće da mi kaže a ja sam svesna u čemu je problem i ne znam kako da ga rešim, jer imam osećaj da će me on ostaviti.

Tamara 20

Draga moja Tamara tvoj problem je meni jasan. Nisam sigurna da je to razlog da te dečko ostavi. Svakako možeš potražiti mišljenje stručnjaka zašto ti se taj loš zadah vraća. Možda higijena usne duplje ti nije kako treba, pa možda da povedeš više računa. Možeš koristiti i razne sprejeve za osvežavanje daha, kao i tečnosti za ispiranje. Ako se vrati muka, potraži pomoć kod lekara jer onda je nešto drugo u pitanju. Hvala što si mi se javila, najvažnije je da se pobrineš za svoje zdravlje, a dečko ako te voli će biti uz tebe tu.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.