RETROGRADNI MERKUR U VODOLIJI: Za 3 dana desiće se OPASNE STVARI!
Retrogradni Merkur, Foto: Profimedia

HOROSKOP

RETROGRADNI MERKUR U VODOLIJI: Za 3 dana desiće se OPASNE STVARI!

Retrogradni Merkur će nekoliko puta ove godine praviti probleme, a upravo sada stvara nesporazume u Vodoliji.

Objavljeno:

Merkur je krenuo retrogradno iz Vodolije koja je sinonim za intelekt, ideje, tehnologiju, ali i prijateljstva i želje. Treba očekivati nesporazume, konfuziju i loš epilog događaja.

Ukratko, treba biti pažljiv čitav februar, jer će Merkuru praviti društvo sve važne planete: Jupiter, Saturn, Venera i Sunce. Pošto se sve dešava u vazdušnom znaku koji voli društvo i tehnologiju, sve će se dešavati u socijalnom životu i na polju interneta.

Šta znači kada neka planeta ide retrogradno?

To znači da se vraća stari problem ili odnos koji nije rešen ili završen. Kada se Merkur kreće retrogradno - to je opasno i jako, jer je to poslednji trenutak da se savladaju lekcije i krene napred.

Pun Mesec u Lavu

Oko 13. februara treba biti pametan, jer će se tada mnogima pomračiti svest. Tokom punog Meseca uvek dolazi do emotivnog kolasa, a Lav je simbol ega.

Pazite šta kupujete, kako vozite i šta pričate.

Do kraja februara će se dešavati svašta. Recimo, imaćete neku ideju, započeće neki posao, ali biće problema, prepreka i sve će delovati nerešivo i neobjašnjivo. Budite veoma pažljivi u vezi svega što ima veze sa tehnologijom. Pazite kako vozite, gde ostavljate mobilni telefon, a sve što imate važno u kompjuteru čuvajte i na drugom mestu. Ne kupujte tehniku, osim ako se ne povari.

Posebno opasan dan je 8. februar. Tog dana držite "jezik za zubima", jer previše samouverenosti može da vas upropasti. Tog dana je Merkur u konjukciji sa Suncem, a to znači "ja pa ja"! Tog dana onaj ko misli da je najpametniji - veče će provesti u suzama.

Isto će se dogoditi dva dana kasnije, kada Merkur pravi kvadrat sa Marsom. Nesporazumi će biti na vrhuncu. Već 13. februara će sve biti savršeno za ljubav i sastanke.

Bonus video:

(Espreso.rs/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.