MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA RIBE DANAS! Obratite pažnju na OVO zbog retrogradnog Merkura!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA RIBE DANAS! Obratite pažnju na OVO zbog retrogradnog Merkura!

Mistična Ruška misli na vas svakoga dana i zvezdane poruke vam šalje to vam snagu daje

Objavljeno:

Horoskop za 28.01.2021

OVAN

Ovnovima ovaj retrodgradni Merkur je posebno naklonjen. Svaki dan da vam je kao ovaj, gde bi vam kraj bio. Na poslu dobre vesti stižu, samo ste njih čekali. Povišica pred Novu godinu stiže, a u porodici prinova.

BIK

Dan kao stvoren za nova poznanstva. Ako ste i pomislili da vas zvezde zaboravljaju, da vam sudbina nije naklonjena. Upravo ovim novim susretom će se sve promeniti.

BLIZANCI

Blizanci su danas van sebe, vest na poslu ih je dokosurila. Niste se nadali tračevima na sve strane, ali šta ste posejali to ste i požnjeli.

RAK

Kako možete biti ravnodušni kada znate koliko vam je teško zbog svega što vam se dešava. Pravite se da vam nije stalo do mišljenja kolega, a mnogo vas to boli. Prestanite da glumite ledenu kraljicu, jer će vas to skupo koštati

LAV

Lavovi danas su zaboravili gde im je mesto. Nije svaka pozicija za vas, ali takođe morate da znate da je važno poštovati zaposlene. Ukoliko vi njih ne poštujete, onda znate kakav je rezultat rada.

DEVICA

Nije vam danas dan, jer se osećate slabašno, osećate se da ste pod velikim pritiskom. Svakoga dana razmišljate od promeni posla, o uspehu i o plati. Novčane muke su vas stisle. Dozovite se svesti, da ne biste sanjarenje platili skupo.

VAGA

Merili ste svakoga dana za ovu odluku a onda ste krivo presekli. Niko vam nije kriv osim vas. Odluke vi donosite, zato vi i snosite krivicu, ne prebacujte na druge odgovornost

ŠKOPIJA

Dan kao stvoren za nove poduhvate. Napravite prvi korak u razgovoru sa šefom. Namestite sve da vam bude olakšano da biste ga matirali. Držite sve konce u rukama

STRELAC

Nije vam lako danas jer morate da donesete veliku odluku koja će se odraziti na vašu budućnost. Budite pažljivi jer se tiče svih ukućana. Dobro razmislite

JARAC

Danas mislite svojom glavom konačno, ne utiču kolege na donošenje odluka,a ni vi više ne dozvoljavate da vam neko pomuti razum. Šef je primetio da ideje koje dolaze od vas su za pohvalu, stoga razmišlja o povišici.

VODOLIJA

Nije vaš dan, a ni godina tako vam se čini. Sve vam se nekako namestilo da ne bude onako kako ste želeli. Nije do vas, neko vam je spletkario iza leđa pa vas je stiglo sada.

RIBE

Ovaj dan ćete dugo pamtiti. Loše vesti stižu sa svih strana, vi ne znate u šta da verujete. Jedno je sigurno da zbog toga ćete biti veoma tužni. Kolega sa posla vas je kod šefa ogovarao, sada šef ima pik na vas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.