Ovo još niste videli: Staklene sobe, termalna banja a sve to na najlepšem poluostrvu (VIDEO)
Paviljoni u Španiji, Foto: les colls pavillons/instagram

opustite se

Ovo još niste videli: Staklene sobe, termalna banja a sve to na najlepšem poluostrvu (VIDEO)

Uživajte u spoju tradicionalnog i modernog

Objavljeno:

Ako trenutno sanjate o neobičnom putovanju, Španija ima pravo rešenje. Uđite u "Les Cols Pavellonos", dizajnerski hotel smešten u blizini Girone u Španiji. Zaboravite boravak u dosadnoj, običnoj hotelskoj sobi, odsedaćete u jednom od pet staklenih paviljona, uređenih da biste se osećali što opuštenije. Pored sopstvenog upatila, svaki paviljon ima i svoj onsen - japansku kupku s toplim izvorima.

Futon stil

Takozvani futon nam je došao iz Japana. Inače, ovo je njihov najomiljeniji i tradicionalni dušek za spavanje, različit od dovoljno gustog pamučnog platna. Glavni princip japanskog enterijera je velika količina svetlosti, prostora i slobode,

Kreveti su takođe u japanskom futon stilu, blizu poda i pružaju potporu kičmi.

Osećaćete se kao kod kuće!

Tu ulaze stakleni zidovi i podovi. Način na koji su oblikovani i zatamnjeni znači da vas ljudi neće videti šta radite. Međutim, možete videti vrtove oko imanja. Za kućnu udobnost, pored kuće je katalonska seoska kuća koja ima restoran sa dve Mišelinove zvezde.

U okolini, životinje se slobodno šetaju po povrtnjacima na kojima se gaje domaći proizvodi koji se koriste za spremanje ukusnih obroka! Prenoćište u ovom hotelu košta skoro 40 000 dinara.

(Espreso.co.rs/Magazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.