OVA IMENA ĆE DONETI SREĆU DECI ROĐENOJ U 2021! Loš odabir utiče na budućnost deteta, a sve zavisi od 3 faktora
Trudnica, Foto: Shutterstock

nema sumnje!

OVA IMENA ĆE DONETI SREĆU DECI ROĐENOJ U 2021! Loš odabir utiče na budućnost deteta, a sve zavisi od 3 faktora

Kada se iskombinuju astrologija i feng šui, šanse za propust i grešku su minimalne...

Objavljeno:

Zapadna, istočna astrologija, numerologija, pa čak i feng šui - sva ova učenja kažu da to odabir imena utiče na ceo život osobe koja ga nosi. Zato je veoma važno da ne napravite grešku kod ovog odabira...

Prema kinskom horoskopu, godina Metalnog Bika počinje tek 12. februara. Od tog trenutka, simbol godine će "doći na svoje" i počeće da diktira svoja pravila, a ako ih se budete pridržavali, dimaćete veoma uspešnu godinu. Pa tako, ako za bebu rođenu ove godine odaberete ime koje će se svideti Biku, to dete će imati sreće celog života.

Kineska filozofija, feng šui, kaže da se ime za dete mora odabrati ne samo na osnovu zvučnosti i ličnih preferencija, već na osonovu usklađivanja sa elementom godine u kojoj je dete rođeno.

U 2021. dominira metal, koji nije u "prijateljskim" odnosima za vatrom i drvetom, a pogoduju mu voda i zemlja.

Metalni elementi

Imena koja su izvedena od naziva metala u srpskom jeziku, kao što su Zlata i Gvozden, jesu apsolutni hit.

Postoje i "zapadna" imena koja su popularna kod nas, a takođe su izbedena od naziva metala: Hana, Natalija, Zoe, i muško Danijel.

Zemljani elementi

U ovi grupu imena koja se odnose na elemente zemlje spadaju: Kristina, Irina, Tatjana, Svetlana, Angelina, Sofija...

Imena koja se na zapadu takođe pripisuju elementima zemlje, a popularna su i kod nas su: Ema i Izabela. Ovo drugo ime sadrži i reč "bela", što je posebno povoljno jer je 2021. godina Metalnog belog Bika.

Kad je reč o ečacima, izbor je veći: Aleksandar, Nikola, Sergej, Konstantin, Pavle, Dimitrije, Igor, Denis... Umesto "belih", postoja imena koja se vezuju za "svetlost", što je takođe povoljno: Svetozar, Svetisav, Svetislav...

Vodeni elementi

Ovde je veći izbor imena koji se vezuju za elemenat vode: Marina, Margarita, Ina, Pelagija, Anastasija, Veronika, Valentina, Elena, Barbara, Milena...

Među stranim imenima koja se vezuju za vodu su Mija i Amelija.

Izbor je ponovo veći za muška imena: Iljia, Ivan, Nikita, Maksim, Aleksa, Marko. Vlasnici ooih imena obično su mirni, dobroćudni, društveni i nisu skloni konfliktima. Ali imaju i manu - mogu biti izuzetno lenji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.