PROBAJTE OVO I BORE NA LICU ĆE NESTATI: I to na potpuno prirodan način, u rekordnom roku!
Zadovoljna uslugom, Foto: Profimedia

DOBRA PONUDA

PROBAJTE OVO I BORE NA LICU ĆE NESTATI: I to na potpuno prirodan način, u rekordnom roku!

Bore nemaju šanse

Objavljeno:

Bore se javljaju kod svih, bez izuzetaka. Zašto? Zato što je to jedan prirodan proces kroz koji prolazimo kada počnemo da starimo. Koža gubi elastičnost, hidriranost, kolagen... Ali, postoji prirodan način da joj vratite sve komponente i imate lice bez bora!

Tajna se krije u revolucionarnoj kremi Alp Rose čiji sastojci poboljšavaju regeneraciju, podmlađuju kožu i štite je od negativnih uticaja sredine.

Alp Rose
foto: Promo

Alp Rose krema bazirana je na matičnim ćelijama alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija koža, ova krema deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše regeneraciju kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kako ste mili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu koje mogu da vrše bilo koju funkciju – stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava Vašem licu ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

Pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 4.460 rsd.

*Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3 kreme, još dve dobijate na poklon.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.