OVO JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU U 2020. GODINI: Trenutno je na odsluženju VOJNOG ROKA, izgleda LUDILO! (FOTO)
Jael Šelbija, Foto: Foto: Instagram/yaelshelbia

nestvarna

OVO JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU U 2020. GODINI: Trenutno je na odsluženju VOJNOG ROKA, izgleda LUDILO! (FOTO)

Ovo joj nije prvi put da se nalazi na listi najlepšeg lica. Pre dve godine bila na trećem mestu, prošle godine na drugom, a sada je ponosno na prvom mestu

Objavljeno:

Lista TC Candlera i Nezavisnih kritičara svake godine bira najlepše lice. S kreiranjem te liste počeli su još 1990. godine te se na tom popisu često nađu nepoznata imena.

Titulu najlepšeg lica za 2020. godinu dobila je Jael Šelbija 19-godišnja manekenka iz Izraela koja trenutno služi vojni rok u vazduhoplovstvu svoje zemlje.

- Nikad ni u čemu nisam bila prva... Jako je lepo - rekla je ona.

Ona je, inače, manekenka i glumica te se zahvalila svima koji su glasali za nju. Na društvenim mrežama prati je gotovo milion ljudi. Pojavila se u mnogo internacionalnih modnih kampanja.

Ovo joj nije prvi put da se nalazi na listi najlepšeg lica. Pre dve godine bila na trećem mestu, prošle godine na drugom, a sada je ponosno na prvom mestu.

Manekenka je u vezi, kako pišu tamošnji mediji, sa sinom izraelskog milionera Brandonom Korfom (35), koji je deportiran iz Izraela jer je prekršio pravila karantina kada ju je tajno posetio.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.