POGINULA JE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, ALI NJENU LEPOTU NIKO NIJE ZABORAVIO! Izbačena je iz doma, NEVEROVATNA PRIČA
Foto: Youtube printscreen/Krležin Gvozd - službeni kanal Ive Štivičića

biznismen zbog nje napustio ženu

POGINULA JE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, ALI NJENU LEPOTU NIKO NIJE ZABORAVIO! Izbačena je iz doma, NEVEROVATNA PRIČA

Slavna jugoslovenska glumica Ena Begović poginula je u saobraćajnoj nesreći 2000. godine, a i dalje se prepričavaju legende o njenoj vanvremenskoj lepoti.

Objavljeno:

Dok je bila tinejdžerka glumica se ponašala veoma buntovno, što će je koštati nekoliko meseci pre kraja školovanja. Njena sestra i ona bile su izbačene iz doma, te su morale da život nastave kao podstanari.

Već u tom dobu Ena je pokazivala sklonost ka umetnosti, a među vršnjacima je važila za devojku koja ima raskošan talenat za recitovanje. Međutim, ona nije bila društvena, ni vesela, a sa sobom je nosila dozu sete, odmerenosti i povučenosti. Njena karijera počela je slučajno kada ju je 1978. u jednoj predstavi primetio reditelj Lordan Zafranović i kao maturantkinji joj ponudio ulogu u filmu “Okupacija u 26 slika”. Koliko zapravo nije volela glumu svedoči činjenica da je upisala Pravni fakultet u Zagrebu i da nije želela da se bavi kinematografijom.

Ponovo se sreće sa Zafranovićem i prihvata ulogu u filmu “Pad Italije” i taj momenat predstavlja njenu prekretnicu na filmu. Kadar u kojem neukrotive plave kose izlazi iz mora naglasili su njenu lepotu zbog čega je bila na naslovnim stranama novina. Kritičari su govorili da je poput bodljikavog ježa, kojem niko ne sme da priđe. Iz tog razloga o njenom ljubavnom životu javnost nikada nije imala prilike da sazna mnogo toga. Jedina osoba koja se spominje u tom kontekstu jeste Josip Redeljak. Više od dve decenije braka sa Bebom Lončar splitski biznismen prekinuo je zbog Ene. Venčali su se 2000. godine, a nekoliko meseci kasnije, tačnije 15. avgusta 2000. poput bombe odjeknula vest da je glumica Ena Begović izgubila život u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Brač.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.