NIKAD NIJE KASNO: Slavna manekenka SMRŠALA 30 KILOGRAMA i sada KIDA kako IZGLEDA, a ima 45 godina!
Malo motivacije, Foto: Profimedia

sjajna priča

NIKAD NIJE KASNO: Slavna manekenka SMRŠALA 30 KILOGRAMA i sada KIDA kako IZGLEDA, a ima 45 godina!

Smršala je čak 30 kilograma

Objavljeno:

Dženifer zaista izgleda zanosno, posebno ako uzmemo u obzir da ima 45 godina, ali i da je nekada kuburila sa čak 30 kilograma viška!

Naime, brojka na vagi atraktivne plavuše posle drugog porođaja pokazivala je preko 90, a kaže da je rešila da promeni nešto kada se umorila od toga da se oseća loše jer je gojazna i nikada nema energije.

- Morala sam da odustanem do želje da skinem kilogram preko noći i raskrstim sa svim izgovorima kao što su "Nemam dovoljno vremena" ili "Skupo je hraniti se zdravo". Najteže mi je bilo da dam sebi vremena, jer sam htela da odmah vidim rezultate - rekla je svojevremeno Dženifer.

- Zaklela sam se da ću da naučim sve što je moguće o tome kako ozbiljni sportisti i fitnes modeli jedu i treniraju -dodala je ova instruktorka, a danas vidimo da joj je to i te kako pošlo za rukom.

Ona je, takođe, za sve njene pratioce na Instagram nalogu imala prazničnu poruku:

- Vidite da sam životni trener i sa blizu 20 godina iskustva naučila sam da telo ne laže! Neko može reći da vežba i zdravo se hrani, ali mi znamo da postupci govore više od reči! Stoga sam ovde da vam dam ne samo srećnu prazničnu poruku o zdravlju i sreći, već ljubazan podsetnik da se ophodite sa ljubavlju prema sebi i samopoštovanjem, i da darujete sebi najbolje poklone ikad - poklon koji neprestano daje kondicija, vežbanje, detoksikacije, velnes i živahna, zdrava ishrana! Budi sebi najbolji prijatelj! Veruj u sebe! Nikada ne spuštajte svoje standarde! Sada dok završavamo 2020. godinu i uživamo u sezoni praznika sa prijateljima i porodicom, ne zaboravite da se pripremite za uspeh!

Kada je liniju doterala u red ona je pozirala na čak 40 naslovnica različitih časopisa, a proglašena je i za Mis bikinija u Americi. Pored toga objavila je i nekoliko knjiga o ishrani i vežbanju, a pokrenula je i svoju liniju kupaćih kostima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.