DA LI STE MEĐU ODABRANOM GRUPOM: Koji horoskopski znaci su SE*SI? PROVERITE ODMAH!
Šta kažu zvezde, Foto: Profimedia

neverovatno istraživanje

DA LI STE MEĐU ODABRANOM GRUPOM: Koji horoskopski znaci su SE*SI? PROVERITE ODMAH!

Jeste li znali koji je najseksipilniji znak horoskopa?

Objavljeno: 12:19h

Jednostavno pitanje, ali od životne važnosti - koji je horoskopski znak najseksipilniji. Rezultati ankete iz 2018. godine nisu iznenađujući i potvrđuju rezultate ankete iz 2016. godine i ono što zvezde govore:

Škorpion, taj mračni kralj seksa

Na prvom mestu – nema iznenađenja. Čini se da su istinite sve one glasine o Škorpionima koji su taaako seksi! I zaista (a mi ćemo ovo prvi potvrditi) upravo su muški i ženski Škorpioni ti koji će najpre svojim čarobnim pogledom istopiti otpor suprotne strane, a onda kada Vas jednom osvoje i uvuku u svoju mrežu priuštiti Vam strast koju nećete osetiti uz nikoga drugog!

Onima koji su osetili ubod škorpionove žaoke to sećanje nikad neće izbledeti, a svim drugima možemo samo poručiti – pa šta još čekate? Potražite svog Škorpiona i proverite o čemu svi pričaju!

Vatreni Lavovi i neumorni Bikovi

Na drugom mestu su još jedni legendarni ljubavnici – vatreni Lavovi. Lavovima inače upravlja samo Sunce, a tako se nekako ponašaju i oni očekujući da im se svi dive i da se sve vrti oko njih. Ta samouverenost može ponekad biti iritantna ali na kraju će Vas ipak osvojiti njihova snaga i drskost... A kada vas osvoje, Lavovi će vam pokazati zbog čega su na glasu kao fantastični ljubavnici!

Na treće mesto smestio se, i iznenađujuće, jedan zemljani znak – Bik. Kažemo iznenađujuće jer su druga dva zemljana znaka, Devica i Jarac, inače uverljivo zadnji pa bi to kao upućivalo na zaključak da su zemljani znakovi dosadni i neseksi. Pa, o tome ćete presuditi Vi, ali za neumorne i nezaustavljive Bikove očito važi potpuno suprotno. Za Bikove doduše retko kada govore kako su šaljivi i razigrani, ali sa druge strane je silovitost kojom se bacaju na svoje ljubavnike ili ljubavnice legendardna. Topla preporuka!

...a onda i svi drugi

Dalje slede preostala dva vatrena znaka (energični Ovan i razigrani Strelac), između kojih se ugurala šarmantna i emotivna Riba. Nakon toga slede tri vazdušna znaka (Vaga, Blizanac i Vodolija) dok su se na samo dno plasirali Rak i već spomenuti Devica i Jarac.

(Espreso.co.rs/Astrosav.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.