POGLEDAJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU U OVOJ NEDELJI: Horoskop od 21. do 27. decembra
Šta nas očekuje u narednom periodu, Foto: Print Screen Youtube

ASTROLOG OTKRIVA

POGLEDAJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU U OVOJ NEDELJI: Horoskop od 21. do 27. decembra

Biku ove nedelje počinje borba za bolju poziciju na poslu, Ovan stvara nova prijateljstva, Lav ima manji problem sa stomakom

Objavljeno:

OVAN

Posao Velika konjukcija Saturna i Jupitera u Vodoliji obeležava nedelju pred vama. Zato možete računati na iznenadne događaje na polju nagrada i poslovnih mogućnosti. Nije nemoguće da nastanu nagle promene na samom načinu obavljanja posla. Ništa ne može zaseniti ovu konjukciju dva hronokratora vremena, pogotovo što obeležavaju dugačak period ispred svih nas. Zato se ove nedelje naoružajte dobrim vibracijama i mudrim potezima koji će vam biti potrebni. Ljubav Ove nedelje možete stvoriti nova prijateljstva. Društveno i socijalno druženje se može naglo povećati. Isto tako i jedno staro prijateljstvo možete okončati za sva vremena.Na ljubavnom planu energija se povećava i poboljšava. Pa možete očekivati povoljne razgovore i dobre zajedničke planove. Zdravlje Vodite računa da se hranite zdravije.

BIK

Posao Ovo je nedelja u kojoj počinje polako bolje vreme na poslu i vašim aktivnostima. Nije laka priča jer možete imati prepereke, nervozu i veliku napetost. To samo znači da vaša borba za bolju poziciju i bolju platu počinje ove sedmice. Zvezde obećavaju da vam nikako neće biti dosadno a još manje je verovatno da će se aktivnosti dešavati planski. Krajem nedelje shvatate da poslovna kriza jeste samo uvod da zauzmete bolje pozicije. Ljubav Saturn i Jupiter su u konjukciji 21.12.2020 godine i ponedeljak je dan kada se menja energija na opštem nivou a za vas se menja na planu statusa. Zato možete biti i pokazati odgovornost i želju za konkretnim dešavanjima u partnerskim odnosima.Budite oprezni menjanje statusa iz slobodan u zauzet nije za igru. Zato ako se dogovarate oko dugoročnih ciljeva u ovoj sedmici vodite računa da imate uvid šta želi vaš partner. Zdravlje Manji problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Posao Kada se konjukcija Saturna i Jupitera događa u vašem devetom polju prirodnog horoskopa, vama ništa ne preostaje već da putujete umom kada ne možete drugačije. Ovo je period kada ste gladni informacija, avanture, istraživanja, a nadasve znanja. Pa ako niste do sada eto vam prilike da se doedukujete u oblastima koje vas odavno zanimaju. Možda su to mediji, advertajzing, ili saradnja sa strancima. Svakako su vam sva vrata otvorena. Najveći akcenat ove nedelje je na pravnim administrativnim i sudskim zadacima. Neće vas to sprečiti da saznate šta je najbolje za vas na poslovnom planu. Krajem nedelje shvatate da ste slobodni da idete napred. Ljubav Plodonosna nedelja puna dobre vibracije koje se odnose na planove i želje koje počinjete da ostvarujete. Zajednički planovi vas zbližavaju sa partnerom i vi ste na dobrom putu da krajem sedmice počnete sa jednim planom iz snova. Krajem sedmice Venera iz Strelca pomaže da imate dobre odgovore za potrebe partnera. Uživajte u optimizmu i dobrom raspoloženju. Zdravlje Nemate nikakve tegobe.

horoskop
foto: Profimedia

RAK

Posao Čekali ste promene na poslu. Pa, evo ih, Saturn i Jupiter svojom konjukcijom u Vodoiliji guraju vas u drugačiji vid poslovanja. Promene kreću, pa makar to bilo i bez vas. Međutim i sami znate koliko je vremena bilo potrebno da se otisnete u nešto potpuno novo. Zato je ovo sedmica u kojoj je povoljno da pokažate spremnost i hrabrost za nove pobede. Ako se bavite privatnim biznisom izvesno je da više ništa nećete čekati. Uslovi su tu i vaše je samo da radite. Ljubav Znate da vam Saturn i Jupiter prave konjukciju već u ponedeljak. Donose vam drugačije vizije i početke u ljubavi. Odnosi se menjaju ali na bolje i lakše načine. Čak će i Sunce koje ulazi u Jarca dati ozbiljnu notu vašim stremljenjima u ljubavi. Ove sedmice imate dodatnu hrabrost da prevaziđete izazove iz prošlosti. Zdravlje Odlično se osećate ako nemate akutnu upalu grla.

LAV

Posao Počinje interesantna sedmica za vas. Vama je na redu da poboljšate sve poslovne odnose, ali i da prekinete one koji su sazreli za ih ostavite iza sebe. Planovi su veliki, a period veoma intezivan. Nekome se morate prilagoditi, dok će drugi ostati bez vaše podrške i saradnje. Ovo je vreme nameštanja na poslovnom planu da bi mogli da planirate budućnost. Aspekti su takvi da se vaše prilagođavanje odvija samo do te mere u kojoj vi vučete konce. Ljubav Posle dugog vremena Jupiter i Saturn ljube se u Vodoliji u vašem polju partnerstva. Zato možete očekivati razrešenje. Zavisi od aspekata prema vašim natalnim planetama, neki Lavovi mogu da učvrste svoju vezu brakom. Dogovor o toj proslavi može da se događa baš ove sedmice. Dok će drugi imati potpuno jasnu sliku da više ne žele da ostanu u zajednici. Jedno je sigurno, sve vam je jasno i više nemate nikakve dileme. Zato je ovo period u kome će neko slušati svadbena zvona u daljini, a neko zvona slobode. Zdravlje Manji problem sa stomakom akutne prirode.

DEVICA

Posao Vama se definitivno promenila radna energija. Sada će biti više optimizma i radosti. Manje – više potrebno je da se u ovom periodu prilagodite novim ljudima ili novim zadacima, ali vi ćete to uspešno da uradite. Krajem nedelje potrudite se da ne preterujete sa poslom, jer vas umor neće poštedeti. Ljubav Kako na poslovnom planu, pa tako i u ljubavi, imaćete više zadovoljstva i opuštenosti. Ovo je sedmica koja vam donosi više druženja zajedničkih prijatnih i romantičnih trenutaka. Jednostavno dobre vibracije uvode vas u zajednički lepši ljubavni život. Jedino je važno da ste vi u periodu kada ste otvoreni za sve ono što vas usrećuje na ličnom nivou. Zdravlje Odlično se osećate i bolje spavate.

VAGA

Posao Povoljan period ispred vas počinje ove nedelje. Zato se vi osećate bolje, slobodnije i hrabrije u svakom smislu. Novi dogovori za posao su tu pred vama. Novi ljudi koji vam ulaze u poslovni život podižu vašu frekvenciju na maksimum. Poslovi su ozbiljniji, isplativiji i prodorniji. Krajem sedmice imate potpuno drugu viziju o sebi i poslovnom projektima. Ljubav Lepo je kada vam se budi peta kuća ljubavi veza i svega onog što volite. Kod vas je konjukcija Jupitera i Saturna u petom polju ljubavi i nije nemoguće da vas ova nedelja uvede u emotivnu vezu o kojoj ste sanjali. Međutim, budite oprezni i nemojte prenagliti, jer vas Sunce u Jarcu opominje da je doza realnosti neophodna. Zdravlje Sjajno i bez promena.

ŠKORPIJA

Posao Tražili ste, a sada ove sedmice, i dobili mogućnost proširenja posla. Ovo je vreme u kojem menjate, dorađujete i krećete u akciju. Vaše poslovne aktivnosti su usmerene na dobitke koji su izvesni. Krajem sedmice pravite poteze i dugoročne planove koje vas vode direktno u novu klimu budućnosti. Nemojte biti nervozni ako nije sve završeno u roku koji ste vi zamislili. Biće onom dinamikom koje određuju objektivne okolnosti. Ljubav Gostovanje tranzitnog Saturna i Jupitera u Vodoliji a i njihova konjukcija u vašem polju doma i privatnog posla naglašavaju ovu oblast života. Zato je ponedeljak vaš dan kada počinjete da se bavite proširenjem porodice, ili poboljšanjem, rekonstrukcijom doma u kome živite. Svakako je ovo jedna podsticajna energija za vas kojoj nećete moći da odolite. Prepreke će vas ojačati. Sa emotivnim partnerom možete očekivati samo bolje trenutke u ljubavi. Zdravlje Odlično se osećate.

Horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

Posao Evo ga period koji vam širi optimizam, vidike, ali poboljšava i poslovne odnose. Zato tokom sedmice možete očekivati proširenje saradnje sa poslovnim partnerima. Isto tako svaki posao koji sada započnete može se poboljšati i proširiti u kraćem roku nego što vi očekujete. Krajem sedmice očekujte povoljne vesti kada je poslovni projekat u pitanju. Ljubav Potrebno je da vodite računa da vas ne uhvati preterana euforija u ljubavi i partnerskim odnosima. Sada ste u stanju da sve podignete na kvadrat. Jake su energije koje deluju na vas i podstiču radoznalost sreću i opšte stanje zadovoljstva. Pokloni koje dobijete još više će vam popraviti opšte zadovoljstvo. Bitno je da ne poletitie previsoko i da se fokusirate i na partnera. Sreća je kada se deli sa partnerom. Zdravlje Odlično bez tegoba.

JARAC

Posao Kada je konjukcija Satuna i Jupitera u polju zarade, vama je ponedeljak dan koji vas vodi ka prihodima. Ovo je sedmica koja počinje dobrim vestima o novcu i vašem poslovanju. Budite autentični svoji i nemate problem da privučete novac u svoj poslovni svet. Ovo je sedmica boljih poslovnih prilika širenja finasijskih ulaganja. Zato iskoristite ovu tendenciju na vama orginalni način. Ljubav Osećanje slobode, sigurnosti i bezbednosti pojačava dobre partneske odnose. Od ponedeljka energija Vodolije čini da i ono nemoguće pretvori u moguće. Zato krajem sedmice poklonite nešto svom emotivnom partneru i doživite katarzu u zajednikim tenucima. Zdravlje Manji problemi sa vidom.

VODOLIJA

Posao Ove sedmice neočekivanno možete dovršiti poslove pre vremena i to vas stavlja u prednost pred konkurencijom. Konjukcija Saturna i Jupitera u vašem znaku u ponedeljak nagoveštava odličan period ispred vas. A samim tim ovo je nedelja koja najavljuje dobre promene na poslu i nagrade koje vas neće mimoići. Zato, drage Vodolije napredak u karijeri može da počne i vi više ništa ne čekate. Grabite svoje prilike. Ljubav Vaše ljubavno polje pokreće se u pozitivnom pravcu. Nemojte zanemariti prepreke ali vaše pozitivno raspoloženje ima veliki uticaj na događaje koji slede. Pojačane strasti i inicijativa od suprotnog pola uvodi vas u dinamične ljubavne odnose. Zato ove nedelje nemojte se čuditi iznenadnim predlozima od vašeg emotivnog partnera. Zdravlje Manji akutni problemi.

RIBE

Posao Ovo je nedelja priprema da se usporite povučete i dobro razmislite pre nego krenete. Imate jak poriv za tajnim poslovnim dogovorima. Potrebno je da ne oglašavate poslovne planove svima i na svakom koraku. Neko može da vam ukrade ideju i da vas preduhitri. Zato budite mudri i čuvajte neke stvari samo za sebe. Krajem sedmice dobri tajni projekti mogu da krenu u realizaciju. Ljubav Slobodni pripadnici znaka Riba mogu imati odličan dan za ulazak u emotivnu vezu. Međutim biće suzdržane jer neće imati jasnu predstavu o osobi koja im se dopada. Bez obzira na malu nesigurnost u ovoj sedmici možete računati na tajna prijateljstva i poruke preko mreže u kasnim noćnim satima. To će vas oraspložiti i ohrabritiu stvarnom svetu. Zato možete delovati čudno i tajanstveno sa osmehom na licu. Bitno je da vam ova sedmica donosi dobru unutrašnju komunikaciju kaja vam pomaže da nađete zajednički jezik sa emotivnim partnerom. Zdravlje Bez promena.

Piše astrolog Vesna Trajković

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.