MAJKA KAO ZAČIN, U SVE SE MEŠA! Kupio devojci prsten, ali NEĆETE VEROVATI zašto ga je vratila!
Propala veridba, Foto: Profimedia

u sve se meša

MAJKA KAO ZAČIN, U SVE SE MEŠA! Kupio devojci prsten, ali NEĆETE VEROVATI zašto ga je vratila!

Neverovatan razvoj događaja

Objavljeno:

Jedan nepoznati muškarac je zamolio korisnike Reddita za mišljenje.

On je svojoj devojci kupio verenički prsten u vrednosti od 2.200 funti (oko 106.000 dinara), ali to, izgleda, nije bilo dovoljno.

Naime, iako je prvobitno bila oduševljena, devojka je prsten, ipak, vratila.

“Devojka i ja smo dugo razgovarali o veridbi. Imam dobar posao i mogao bih da kupim skuplji prsten. Međutim, moji roditelji i sestra su se zarazili koronavirusom i ja im i dalje pomažem finansijski, a sestra je izgubila i posao. U mojoj kompaniji planiraju da otpuste oko 150 ljudi i ja ne mogu da garantujem da neću biti među njima, pa želim da uštedim”, napisao je ovaj muškarac.

Veridba
foto: Printscreen/Instagram

On je dodao i da je potrošio oko 2.00 funti na lep prsten sa dijamantom i da je njegova devojka prvobitno bila oduševljena, sve dok joj njena majka nije rekla da je jeftin.

“Vratila mi ga je i optužila me da je ne cenim dovoljno”, piše u postu.

On je rekao i da ona ne želi da razgovara sa njim od tada, a verujemo da vas ni najmanje neće iznenaditi ako vam kažemo da su korisnici “osuli paljbu” po njegovoj, sada već, bivšoj verenici.

“Nezahvalnica. Ne bi trebalo ni da je zoveš”, “Ako je sa tobom samo zbog novca, šta će ti?”, “Šta ako sutra ostaneš bez posla, ostaćeš i bez nje?”, “Bila je srećna dok nije znala koliko košta”, samo su neki od komentara u kojima je nisu štedeli.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.