DRAGA SAVETA MNOGO MI JE TEŠKO! Dopada mi se oženjen muškarac, šta da radim?!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA MNOGO MI JE TEŠKO! Dopada mi se oženjen muškarac, šta da radim?!

Draga Saveta ima rešenje za sve vaše probleme

Objavljeno:

Draga Saveta,

Kada sklopim oči samo mi je on pred očima. Od kada sam ga upoznala mislim da njega. Upoznali smo se na jednoj proslavi, ja sam u vezi a on je oženjen. Pozvao me je na piće pre par dana i videli smo se tajno. Rekao mi je da je osetio neku magnetsku privlačnost i da nikada se nije osećao u prisustvu žene, kao u mom. Rekao je da u braku se loše slaže sa ženom i da bi hteo sa mnom da stupi u vezu, da spava sa mnom i da mi posveti svaki minut. Moj dečko ni ne sluti šta se mota po mojoj glavi, ne znam ni kako da mu kažem da ću ga ostaviti. Ne znam šta mi je činiti Draga Saveta, samo znam da sam odlepila za ovim očima koje me proganjaju, jer ne mogu da živim bez njegove poruke, vez njegovog glasa. Mnogo mi je teško, šta da radim?

Milica 24

Draga moja Milice, razumem da ti nije lako, ali da li si sigurna da brak tog gospodina zaista ne funkcioniše ili je to priča samo da bi te zaveo i dobio šta želi. Ne sumnjam da si lepa i privlačna, a on je možda laskavac i ko zna koliko je njih tako zaveo. Molim te razmisli šta gubiš a šta dobijaš sa tim čovekom. Nisi napisala da li ima dece u braku ili ne, ali ako još ima dece, nisam sigurna da ti je potreban neko sa decom i polovan muškarac, a ti mlada žena. Možda je samo prolazan flert sa tvoje strane, zato dobro razmisli, pa onda napravi korak kako se ne bi kajala, jer posledice mogu biti velike.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.