DRAGA SAVETA JAKO SE OSEĆAM NEMOĆNO JER SAM SAZNALA OVU MUKU! Pomozi mi, teško mi je!
Draga Saveta, Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA JAKO SE OSEĆAM NEMOĆNO JER SAM SAZNALA OVU MUKU! Pomozi mi, teško mi je!

Draga Saveta ima rešenje za sve vaše probleme

Objavljeno:

Draga Saveta,

Jako sam tužna i nesrećna, jer se usled ove pandemije korone osećam još usamljenije nego inače. Nedavno sam ostala bez dečka, jer sam shvatila da me privlači suprotan pol. Shvatila sam nedavno na jednoj žurci kada sam malo više popila. Jedna devojka mi je prišla i odvukla u Wc tamo me je poljubila. Nisam se bunila, posle smo svašta i radile. Dopalo mi se jako. Sutradan kada sam se probudila nisam mogla momka da pogledam u oči. Odmah sam mu sve priznala, izveđao me je, rekao da me ne voli više i otišao. Očajna sam,jer ne znam šta da radim. Da li sam ja gej, ili me je samo ponela atmosfera, ni sama ne znam? Pomoć mi je jako potrebna, jer se ne osećam dobro. Očekujem tvoj brz odgovor.

Ivana 21

Draga moja Ivana,

Razumem da ti nije lako i da si zbunjena. Nije lako otkriti svoje muke, nedoumice, ali bravo za hrabrost. Dečko se možda neće više vratiti,ali moraš preispitati svoju se*sualnost. Ponekad je najteže priznati ko smo zaista. Posle suočavanja sa sobom i istinom sve je lakše. Usamljnost će proći, samo aktiviraj malo društveni život, putem društevnih mreža. Što se tiče pomoći, moja sugestija jeste da potražiš stručnu pomoć i savete,ako to ne pomogne, ja sam tu uvek, draga moja. Čuvaj se i biće sve kako treba samo napravi izbor šta je za tebe najbolja opcija i rešenje, jer za sve postoji rešenje.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.