BIZNIS IM CVETA USRED KORONE: Ove devojke GOLE čiste po kućama i ubijaju se od POSLA! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

BIZNIS IM CVETA USRED KORONE: Ove devojke GOLE čiste po kućama i ubijaju se od POSLA! (FOTO)

Naime, jedna žena otvorila je svoju agenciju za čišćenje u kojoj čistačice rade u vešu, toplesu ili potpuno nage

Objavljeno:

Većini ljudi, pomisao na seksi devojku obučenu u kostim kućne pomoćnice budi svakakve misli u glavi, a zamislite samo da na sebi nema ništa do veša, a nekad čak ni to.

I pored svega toga – da zapravo zaista čiste i ribaju stan.

Ukoliko mislite da je ovako nešto ostvarenje snova, ali da ne postoji, varate se. Naime, jedna žena otvorila je svoju agenciju za čišćenje u kojoj čistačice rade u vešu, toplesu ili potpuno nage.

Niki Belton (33), naišla je na veliku osudu javnosti kada je započela svoj biznis. Ipak, iako je postala predmet ismevanja, Niki se na to ne obazire. Na tvrdnje da na ovaj način pretvara žene u seksualne objekte kaže da u svemu tome nema ničeg seksualnog, a da im posao stvarno dobro ide, dok su “trolovi” na društvenim mrežama nešto sasvim normalno i uobičajeno.

Spremačice obavljaju zadatke kao što su usisavanje, brisanje prašine i ribanje podova, sa cenama od 100 dolara (9.600 dinara otprilike) na sat ako su u vešu ili toplesu, i 130 dolara (12.600 dinara) na sat, ako su potpuno gole. Zbog situacije sa kovidom, Niki ističe da su čistačice uvek na minimum 2 metra udaljene od ukućana, a skidanje odeće znači manje površina na kojima se virus može zadržati.

Od početka 2020. godine, udružila se sa partnerkom Lien Vudman, a tada je i došla na ideju da umesto klasičnog čišćenja kakvo je do tada nudila, promeni u “golo”. Posao je nakon prvog karantina bukvalno procvetao preko noći, a najčešći korisnici su muškarci.

Niki od skoro u ponudi ima i muškarce koji čiste, pa se polako i sve više žena javlja za usluge čišćenja.

Ipak, kako tvrde, glavni moto njihove firme je zapravo osnaživanje žena, odnosno podsticanje njihovog samopouzdanja i ljubavi prema sopstvenom izgledu, nevezano kako izgledate ili koliko kila imate. Najvažnije je da prihvatite sebe kakvi ste i da se osećate prijatno u sopstvenom telu, a Niki tvrdi kako ovaj posao čini upravo to.

Da li biste koristili usluge ovako nekog servisa?

Pišite nam u komentarima.

(Espreso.co.rs/objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.