NAJČUDNIJI REKORDI NA SVETU: Najjača V*GINA, najveći PE*IS, najveće ORG*JE! PAKAO!
Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmerili su najveći broj orgazama u jednom satu. Rekorderka je bila žena sa čak 134 orgazama, Foto: Profimedia

wow

NAJČUDNIJI REKORDI NA SVETU: Najjača V*GINA, najveći PE*IS, najveće ORG*JE! PAKAO!

Neke brojke su toliko nesvakidašnje, da će vam se zavrteti u glavi.

Objavljeno:

Rekordi se redovno postavljaju u najrazličitijim oblastima, pa tako ni oblast erotike i seksa nije izostavljena.

Neke brojke su toliko nesvakidašnje, da će vam se zavrteti u glavi.

Tako, na primer, najveći penis dužine 34, 2 cm ima Amerikanac Džon Falkon, a vaginu najvećeg prečnika – 48 cm, ima En Svan iz Škotske, dok Horst Šulc drži rekord za najveću ejakulaciju, koja je išla čak 579 cm daleko.

foto: Profimedia

Najveći broj orgazama – ženskih i muških

Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmerili su najveći broj orgazama u jednom satu. Rekorderka je bila žena sa čak 134 orgazama (novi orgazam je imala na otprilike svake 44 sekunde). Za muškarce, rezultat je bio dosta skromniji – drži ga muškarac sa 16 orgazama u sat vremena.

Rekord u brzini otkopčavanja brushaltera

Muškarci se često hvale svojom veštinom otkopčavanja brushaltera, a sadašnji rekord drži Tomas Fogel, koji je otkopčao čak 56 brushaltera za jedan minut, a podatak je još impresivniji kada čujete da se, tom prilikom, on služio samo jednom rukom.

Najveće orgije

Najveće orgije na svetu održane su u velikom skladištu u Japanu, gde je istovremeno imalo odnose čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa, a svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

Najveći muzej penisa na svetu koji sadrži prave primerke

Najveći muzej penisa na svetu se nalazi u Rejkjaviku, na Islandu. Otvoren je 1997. godine, a danas sadrži i izlaže preko 300 primeraka penisa, uključujući penis hrčka i još 92 vrste. Prijavljuje se i sve veći broj muškaraca koji žele da doniraju svoj penis nakon smrti, ali stručnjaci zahtevaju da penis koji se izlaže ima neku značajnu posebnost

foto: Profimedia

Najsnažnija vagina

Najsnažnija vagina na svetu zvanično pripada ruskoj gimnastičarki Tatjani Koževnikovoj, koja svojim genitalijama može da podigne čak 14 kilograma. Ona kaže kako je to rezultat toga što, već 20 godina, vežba vaginalne mišiće po pet minuta dnevno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.