MISTIČNA RUŠKA OPOMINJE VAGE, POTRAŽITE POMOĆ LEKARA! Nije vreme za kukanje, već rešavanje stvari na vreme!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA OPOMINJE VAGE, POTRAŽITE POMOĆ LEKARA! Nije vreme za kukanje, već rešavanje stvari na vreme!

Mistična Ruška zvezde gleda i brine za sve vas od reda

Objavljeno:

Horoskop za 17.11.2020

OVAN

Dan kao i svaki drugi ali vama se sve smrkolo, kada su vam stigli računi. Plata kasni a vama se troškovi povećali. Zvezde kažu da je ovo početak vaših gubitaka, ne piše vam se dobro.

BIK

Nije vam lako zbog grešaka koje ste napravili ovih par nedelja unazad.Sada je sve došlo na naplatu. Ali samo ovu nedelju zapamtite kao takvu, sve će doći na svoje.

BLIZANCI

Dani vam dugi čežnja sve veća, nije vam lako. Nedostaje vam voljena osoba sve više, zbog posla ste sve češće razdvojeni. Čuvajte se preljube, ovo je samo prolazni period usamljenosti.

RAK

Kada bi vas neko pitao koji dan ili nedelja vam je bila najgora ovu biste izdvojili kao takvu. Dosta muka vas je zadesilo,kako na poslu, tako i u kući. Ne znate gde bijete. Glavobolja

LAV

Kolege su srećne u radu sa vama,tako da se i vi osećate zadovoljno. Ova nedelja je naročito naklonjena lavovima,očekuje vas prinova.

DEVICA

Dan kao stvoren za uživanje, a vi od posla ne znate gde bijete. Korona vas još dodatno opterećuje, jer ste zapali u pranoju, da ćete se zaraziti,iako radite od kuće. Obuzdajte se sve je u najboljem redu.

VAGA

Svakoga dana imate tegobe, čas u leđima, čas u glavi, a posao trpi. Vaša hipohondrija ubija u pojam kolege ali i sve oko vas. Nije njima lako sa vama. Potražite pomoć stručnjaka.

STRELAC

Strelčevi cvetaju, sve vam ide od ruke. Konačno ste kupili nekretninu van grada.Dugo ste maštali da imate kuću na selu i dobili ste je. Sada možete da odahnete. Nema više gungule ni gužve za vas.

JARAC

Kako stvari stoje sa vama, vidim da imate razne planove za budućnost koji obećavaju. Krenite napred i počeće sve da dolazi na svoje, samo napravite prvi korak.

VODOLIJE

Kada pogledate u nebo zapitate se zašto delite takvu sudbinu da sve morate sami da rešavate bez ičije pomoći, nije lako. Težina vašeg tereta i problema, može da se odrazi na vaše zdravlje ako se ne dozovete svesti i potražite pomoć.

RIBE

Dan stvoren za novu ljubav, nedelje cela u obliku ljubavi, kako zvezde kažu. Razmislite samo zašto vi stojite u mestu i ne pokrećete se. Gde je zapelo?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media