MISTIČNA MISTIČNA OPOMINJE VAGE DA SMANJE ALKOHOL! Oprez u saobraćaju, pogotovo kada ste VI za volanom!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA MISTIČNA OPOMINJE VAGE DA SMANJE ALKOHOL! Oprez u saobraćaju, pogotovo kada ste VI za volanom!

Mistična Ruška vas opominje da se dozovete svesti i ništa vas neće u životu omesti

Objavljeno:

Horoskop za 10.11.2020

OVAN

Danas vam je savršen dan, jer vi tako želite.Iako vam nije lako zbog mnogih stvari, odlučili ste da vas je briga i da preuzmete stvar u svoje ruke.Jedan je život, onda samo napred.

BIK

Nije vam lak dan danas. Čeka vas gomila obaveza, iako i sami znate da ne možete sve sami postići, potrudite se da raspodelite obaveze, da vas pritisak povišeni ne bi dokosurio od strea. Povedite računa

BLIZANCI

Dve glave su uvek pametnije od jedne. Ali u vašem slučaju se glave ne slušaju, nikako da se dogovorite sami sa sobom šta biste sa poslom, i šta biste sa vašim životom generalno. Smislite se već jednom, šef vas neće ceo život čekati.

RAK

Danas je dan stvoren za ljubav i ljubavne poduhvate, ali vi se nešto razvlačite nije na odmet da prekinete sa femkanjem već da pristanete na tu bračnu ponudu i da se skrasite već jednom.

LAV

Ljuti se od ranog jutra, jer vas niko ne ferma ni dva posto, a sami znate da to nije lako sa vama. Kada vas neko ignoriše bolje da je sam sebi napisao smrtnu presudu, nego što vam to radi. Održaćete vi lekciju, svakome kome treba. Nije vaš dan, svakako.

DEVICA

Danas sve boli, raskid vam je teško pao, nije vam lako. Svaki prekid je novi početak nekog novog poglavlja u životu, tako je i kod vas. Zvezde su vam naklonjene i predstoji vam period promena.Tako da samo se držite i biće sve ok.

VAGA

Nove avanture su vam na dohvat ruke, samo smanjite alkohol. Svest vam se menja usled prekomerne količine koju koristite, a to vam utiče na posao. Iako vi volite da putujete zbog posla, zbog vaše nepromišljenosti možete imati nezgodu za volanom. Pripazite na vaše stanje, smanjite konzumaciju alkohola.

STRELAC

Danas kada pogledate u neki period iza vas, sve vam se čini kao ružan san. Jeste, mora se priznati da vam nije lako bilo, ali ipak sreća prati hrabre, pa tako i vas. Dobre ste poteze vukli u prethodnom periodu pa vam se isplatilo. Svaka čast, samo napred.

JARAC

Ljubomora vas ubi, partner vas zaboravlja. Nije to namerno, već ima gomilu posla, pa nema vremena za vas. Ne brinite se neće taj period potrajati, tako da strpite se i videćete rezultate, vašeg strpljenja.

VODOLIJE

Sve vam je u skladu danas. Na poslu vas hvale kako ste sjajni, ljubav vam cveta, jedino vam malo finansije škripe, ali polako sve će se i tu sreditti. Lep dan je pred vama, a izgleda i nedelja. Uživajte

RIBE

Nikako da vam krene i da vas sunce ogreje. Zašto ste vi tako tmurni, crni i negativni. Verovatno zato što nikako da napravite plan vašeg života u narednom periodu. Kada budete imali jasnu viziju onoga šta želite, sve će vam se razdaniti. Napravite kratkoročni plan, pa krenite u nove pobede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.