STAVITE OVO POD JEZIK I NIKADA SE VIŠE NEĆETE PROBUDITI UMORNI: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA
Nesanica, Foto: Profimedia

OBAVEZNO PROBAJTE

STAVITE OVO POD JEZIK I NIKADA SE VIŠE NEĆETE PROBUDITI UMORNI: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA

Novo otkriće protiv nesanice

Objavljeno:

Vrlo jednostavno i potpuno prirodno rešenje u borbi protiv nesanice. Nećete zažaliti, a ujutru ćete se osećati sveži i odmorni. Ako i nemate ove sastojke, lako ih je naći u bilo kojoj bolje snabdevenoj radnji ili u prodavnicama zdrave hrane.

U poslednje vreme, istraživanja su pokazala, da je kvalitet i količina sna smanjena i kod muškaraca i kod žena. Sa normalnih 7-8 sati, spala je na 6-7 sati. Možda ne deluje kao velika promena, ali jeste za telo kome je potreban odmor.

Nedovoljno sna izaziva nestabilnost u organizmu i on počinje da se buni. Mozak pokušava da dobije svoj odmor i isključuje se, što može dovesti do poteškoća u poslu, kao i u životu. Ali šta ćemo sa noćima kada, jednostavno, ne možemo da zaspimo?

Te noći se pojavljuju, a sutradan nam je neminovno loš dan. Evo načina na koji možete da se rešite ovakvih noći. Sve što vam je potrebno je da napravite ovu smesu. Vrlo jednostavna za spremanje.

Sve što vam je potrebno su dva sastojka: 5 kašičica meda i 1 kašičica ružičaste himalajske soli. Sa ova dva sastojka, san vam je obezbeđen. Pomoćiće vam da se odmorite za naredni dan.

Himalajska so sadrži više od 80 minerala i elemenata koji su potrebni tvom telu za različite procese za revitalizaciju tela. Med ima glukoze koja pomaže razvoju ćelija i obezbeđuje energiju

Kombinacija soli i meda povećava lučenje serotonina, i smanjuje stres, zbog čega lakše zaspimo. Probajte ovu smesu i dozvolite vašem telu da odmori i spremi se za naredni dan.

Pomešajte ova dva sastojka i stavite ih u stalenu posudu. Možete napraviti količinu koju god želite. Odnos je 5:1. Samo uzmite malo ove smese pod jezik svake večeri pre spavanja i pustite je da se sama otopi. Nedostatak sna je je jedan od uzročnika i okidača nekih ozbiljnih bolesti. Statistika kaže da ljudi koji nemaju dovoljno sna češće imaju srčanih problema.

2011. medicinska studija koja je izvršena na oko 475 000 ljudi, je otkrila da nedostatak sna povećava rizik od srčanih oboljenja za 48%, a rizik od šloga za 15%. Samo napravite ovaj rastvor i pretvorite uzimanje ove smese u svoju naviku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.