MISTIČNA RUŠKA SAVETUJE: Strelčevi smanijte se*s! Čuvajte se zaraze! Jarčevi posetite psihijatra pod hitno!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA SAVETUJE: Strelčevi smanijte se*s! Čuvajte se zaraze! Jarčevi posetite psihijatra pod hitno!

Mistična Ruška vas moli da se svako voli jer ubirati plodove ljubavi nije lako a i ne može svako

Objavljeno:

Horoskop 10.09.2020

OVAN

Popričajte o stvarima koje vas muče sa prijateljem ili vašom voljenom osobom. Vreme provedite zajedno, možda čak i u tišinI. Čuvajte se kada prelazite ulicu, zamišljeni ste u poslednje vreme pa postoji mogućnost povrede. Možda ste se zaneli malo od zaljubljenosti. Dobar apetit.

BIK

Emocije iz prošlosti koje su se nagomilale mogu vam pomoći, nemojte se boriti protiv njih. Upustite se u neku avanturu sa nekim macanom, možda progledate i stare emocije, izbrišete kao da ih nije ni bilo. Ko rukom odneseno. Smanjite opijate!

BLIZANCI

Možda ste na raskrsnici i morate da odaberete kojim putem treba dalje krenuti. Sami znate da ste na pogrešnom putu i da cigarete morate da ostavite, jer vas ubi kašalj. Budite ekonomičniji, ali i brinite o sebi. Sa lošeg puta je teško se povratiti, zato razmilslite gde ste sada a gde ćete biti ako tako nastavite.

RAK

Možda ćete dobiti neku dobru vest koja se tiče vašeg trenutnog cilja. Popričajte sa prijateljem o tome,ali nemojte mu sve otkrivati jer može biti ljubomoran na vaš uspeh. Zato budite pomalo lukavi, to se danas ceni, a prijatelj ne mora uvek sve da zna. Dobra vest jeste brdo novca, zato ćutite i uživajte.

LAV

Danas se osećate kao lav, car životinja. Svi treba da viču vaše ime i da vas bodre. Mislim dragi moji lavovi da ste pobrkali terapiju pa ceo svet vidite u lepšem svetlu nego što jeste. Ono što vam savetuje vaša Ruška jeste da se spustite na zemlju da ne bude car je go. Ljubavni jadi.

DEVICA

Nemojte očekivati da sve bude pozitivno. Neko drugi ima svoje probleme, a vi očekujete da se ceo svet vrti oko vas kao po običaju. Malo se dozovite svesti i prihvatite istinu da ste i vi nekada surovi i egocentrični. Zato ako vam neko okrene leđa, znajte da ste vi jedini krivac. Dobra probava

VAGA

Iznenadni uvid u neku situaciju će vam doneti poštovanje nekog ko vam je bitan u životu. Vaš partner vas poštuje i on je taj, ali vara vas sigurno,ako vam preterano poklanja pažnju u poslednje vreme. Planete su vam naglašene za polje prevare, ako vas on ne vara, varaju vas na poslu. Proverite vid.

STRELAC

Luda se ludom dopala i opala. Pesma koja najbolje opisuje vaš ljubavni život. Malo se urazumite, ne menjajte često partnere, haraju boleti. Nemarni ste prema sebi i vašem zdravlju. Ljubav može da pričeka. Koristite kontracepciju

JARAC

Danas vas je krenulo.Uplatili ste tiket i dobili. Krenuli u prodavnicu, svež hleb baš kakav volite. Ali saznajete u popodnevnim časovima da se rata za kredit povećala. Vas nije briga, pevate po ulici, jer jedan je život. Žena vas očekuje kući besna, sa pelenama u ruci, neispavana, a vi se smeškate. Dan po vašoj meri je tek na pomolu. Posetite psihijatra.

VODOLIJE

Vodolije pa vi ste divne. Danas prosto cvetate. Izgleda da ste se zaljubiška, ovog puta, je ono pravo. Već čujete svadbena zvona. Opet sanjarite pre vremena, ali ajde neka vam ovaj dan bude po volji, jer vam crni dani tek predstoje. Glavobolja

RIBE

Možda će vas čudni snovi koje ste imali inspirisati da krenete u istraživanje neke nove teme. U pitanju je nova misija na poslu kako da smuvate kolegu, nije vam lako, oblećete oko njega već mesecima, a on ni da zucne. Nije problem u vama ako on ne reaguje, ali proverite šta voli u krevetu. Za sve uvek postoji rešenje. Iznenadićete se kada saznate zašto ne reaguje i šta voli, prava je vatra. Umor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.