MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA - VODOLIJE POTAJNO ŽELE NA PLASTIČNU OPERACIJU! Blizanci nikako da se dogovore sa sobom!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

HOROSOKOP

MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA - VODOLIJE POTAJNO ŽELE NA PLASTIČNU OPERACIJU! Blizanci nikako da se dogovore sa sobom!

Mistična Ruška za vas danas ima posebnu opomenu!

Objavljeno:

Kako planete menjaju svoj položaj, tako utiču na svaki od horoskopskih znakova. situacija na nebu nije sjajna, ali Ruška će vam otkriti Horoskop za 09.09.2020.

OVAN

Ovnovima danas neće biti naklonjene zvezde, na vašu žalost i ujutro će vam mačka preći put. Ali, nemojte to da vas baci u bedak, upoznaćete danas vaš sudbinski spoj. Povedite računa o zadahu

BIK

Danas je taj dan. Sve vam ide od ruke, muziku čujete u ušima, ali to je samo u vašoj glavi, jer ste morali da se zaštitite na taj način od džvankanja vaše supruge. Zaboravili ste važan datum, a ona ne propušta da vam to ne natrlja na nos. Dijareja.

BLIZANCI

Svaki dan razmišljate da li ovo ili ono uraditi? Svakako vam nije lako kada razmišljate sa vaše dve glave, dragi blizanci. Samo krajnje je vreme da se uozbiljite i da donesete važnu odluku. Brak ili mrak. Od vas zavisi. Proverite vid.

RAK

Emotivci danas postaju hijene koje napadaju sve živo. Niko vam nije kriv što ste ustali na levu nogu. Nikoga ne možete okriviti jer vam je se*sualni život u rasulu. Vi ste ti koji možete to promeniti, samo krenite da mislite bolje i uplatite tiket, možda vas krene. Dobar apetit.

LAV

Sunce vas obasjava, danima imate neke toplotne udare, ali zapravo nije do vas, zapali ste u krizu srednjih godina. Ako niste u srednjim godinama, onda umanjite sunčanje na plaži ili u solarijumu. Sve što je previše nije dobro. povećajte vitamine i kremu za sunčanje.

DEVICA

Džangrizava devica, danas peva da joj je sve potaman. Kolege na poslu vas gledaju sumnjičavo. Ne znaju da li je u pitanju neka terapija ili ste samo imali dobro veče sa partnerom. Ako ste solo, posledica sreće je vaša neispavanost od žurki do zore. Smanjite komzumaciju alkohola

VAGA

Sve bi vam išlo, da vi znate šta hoćete i kako hoćete. Imate nerealna očekivanja i od sebe ali i od okoline. Kukate da treba da smršate, a jedete isto, ako ne i tri puta više, od kada ste počeli sa dijetom. Tešite se jer jedete više puta po malo, za vas bi se reklo malo više. Nervoza creva.

ŠKORPIJA

Zavodite i plenite vašim izgledom. Vaša se*sipilnost dolazi do izražaja. Samo se čuvajte, šaljete kolegi pogrešne signale on nije strejt. Možete se zbog toga razočarati ali dobro nije smak sveta. I dalje ćete biti magnet za suprotan pol. Nesanica

STRELAC

Lebdi, lebdi jedan strelac mali. Da niste vi to malo zaspali? Kad se probudi strelac mali, shvati da su ga izigrali. Ko je kriv strelcu, kada brine o drugom a ne o sebi. Zato zaboravi na kukanje i odreši kesu na provod, problemi će se već nekako rešiti. Sanjarenja.

JARAC

Tvrdoglav i sam, samo zanoveta. Nema šta više da se čeka, jer dolazi vam posao veka. Isprobajte nove veštine i onda nema ko da brine. U vašoj glavi je sada mračno ali nije sve izgubljeno, jer to nije tačno. Postarajte se da vidite malo šire i lepše, jer vam se smeši dobar poslovni ulov. Svrab levog dlana, biće para!

VODOLIJA

Druženje vas opušta samo danas imate osećaj da vas prijatelji smaraju sa nepotrebnim temama o pevačicama. Niste baš zainteresovani da znate koja je sa kim bila, ali ipak vas nešto kopka. Da li je do teme, pevačice ili do njenog partnera, vi nikako da dokučite. Shvatate da vas zamara priča, jer nećete da prihvatite da vas zanima estrada. Potajno želite plastičnu operaciju. Dobro zdravlje.

RIBE

Maštate o bivšem partneru kao da je on tu. Razgovarate sa njim u mislima već danima. Neko bi pomislio da sa vama nešto nije u redu, ali zato ne govorite na glas o tome. Pričajte sa prijateljima o tome, biće vam lakše nego sami sa sobom. Kamen u bubregu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.