MISTIČNA RUŠKA OTKRIVA: Lavovi, ženite se vreme brzo prođe! Ribe, ne sanjarite, preti vam dijareja!
Mistična Ruška, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

espreso horoskop

MISTIČNA RUŠKA OTKRIVA: Lavovi, ženite se vreme brzo prođe! Ribe, ne sanjarite, preti vam dijareja!

Mistična Ruška vam svakoga dana uz horoskop daje oduška

Objavljeno: 06:22h

Horoskop za 08.09.2020

OVAN

Da li smatrate da je možda došlo vreme za povišicu ili napredovanje na poslu? Ako ste se danas odlučili za taj korak bolje sačekajte malo, možda ste samo gladni, pa od nervoze vam svašta pada na pamet. Ne žurite sa odlukama, jer znate kako kažu : “Ko traži veće izgubi iz vreće”.Imate jak stomak.

BIK

Osećate unutrašnji mir koji će vas pratiti tokom celog dana, dok ne budete dobili onaj jedan poziv koji menja sve. Na vašu žalost to nije poziv koji je lep, već će vas pozvati bivša, jer će vas podsetiti da ste I ovog meseca zaboravili da platite alimentaciju. Nemojte se mnogo nervirati,jer na neke stvari ne možete da utičete. Prošetajte pored vode, jer voda nosi sve što ne valja. Moguć kamen u bubregu.

BLIZANCI

Danas je dan kao stvoren za ostvarivanje snova i fantazija. Ne bi bilo loše da u nekom momentu oslobodite vaš avanturistički duh. Napravite presedan pa pozovite onu devojku na koju duže vreme mislite, svašta se može desiti. Nemojte brinuti za partnera, neće saznati. Upala prostate.

RAK

Moguće je da ćete od danas promeniti mišljenje u vezi nekih životnih vrednosti. Neke stvari vam od danas postaju manje važne. Nemojte samo zaboraviti na račune koje morate da platite, jer ako se previse opustite, doći će vam na vrata za naplatu dugova, a onda džaba što ste promenili životne vrednosti. Postoje stvari na koje ne smete zaboraviti, na one koje vam život znače,stan računi i bivša žena. Dobra probava.

LAV

Svesni ste da neke stvari za vas više nemaju smisla. Morate se odlučiti jel hoćete ili nećete da se ženite, udajete, nađete ljubav svog života. Nema se više vremena za gubljenje. Godine prođu, vi starite a partner ode drugome, ako se dugo mislite. Požurite da vam život ima smisla i ne prenemažite se ko neka strina, jer je lepa budućnost pred vama. Poslušajte savet Mistične Ruške ne priča ona u prazno. Gorušica.

DEVICA

Došao je momenat da konačno priznate sebi da ste neko ko beži od problema u partnerskim odnosima na prvi znak njihovog pojavljivanja. Priznajte da ste pogrešili, da ste prekršili dijetu koju ste se dogovorili da držite zajedno. Nije smak sveta što vam je teško da ne jedete. Kažite da ćete početi od 1. Sledećeg meseca i održite obećanje. A do tada jedite šta vam je volja. Pripazite na gastritis.

VAGA

Ne budite tvrdoglavi u jednom odnosu sa članom porodice. Neće popustiti jer je Jarac to, oni kada zacrtaju nešto ne odustaju. Popustite ovoga puta jer nećete sa njimizaći na kraj. Iako ste dali obećanje, nećete ga ispuniti jer vam ne ide u korist. Zaradićete na drugoj strani, a taj član porodice će odustati od toga da mu date novac i vratite dug posle toliko vremena. Samo polako, dolaze bolji dani ali i novi dugovi, morate biti oprezniji. Glavobolja.

ŠKORPIJA

Danas vam nisu zvezde naklonjena, ali nemojte se odati alkoholu ili nekim drugim opijatima. Nije danas taj dan, da se prepustite tim porocima. Možda da nađete drugačiji ventil u nekim fantazijama sa partnerom ili uz filmove za odrasle, ništa vas neće opustiti kao ta erotska aktivnost. Vi ste škorpije se*sualne mašine i kada problemi naiđu znate koji je najbolji način za rešavanje. Čuvajte se polnih bolesti.

STRELAC

Lebdite kao po običaju, mašta vam se rasplamsala. Jedva čekate da dođete kući i da isprobate nove stvari sa partnerom. Ali on danas nešto nije u tom smislu zainteresovan,tako da vidite da nađete načina da se oslobodite nervoze na drugačiji način, ako partner danas ne može da vam zadovolji potrebe. Dobro zdravlje.

VODOLIJA

Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete. Danas ste isprobali vožnju bicikla kod kuće. Bacili ste se na opake treninge, čak ste kupili i tegove. Ne preterujte sa željom da izgledate savršeno, da biste imali više pratioca na instagramu. Biće toga još, ali možda vas od preteranog treninga ukoči u leđima, onda vam uzaludan trud. Pustite tu opsesiju za popularnošću. Kašalj pojačan.

JARAC

Niste nešto dobre volje kada znate da jedan rođak koji vam duguje pare se pravi lud. Izbegava da vam vrati novac, ali nemojte to da vas brine pozajmiće se da bi vam vratio. Ovaj dan će u drugom delu biti savršen jer ćete upoznati nekoga ko je sjajan, nije mu stalo samo do vašeg novca i kola. Konačno ćete odahnuti jer nećete trošiti novac na gluposti već na prave osobe. Dobra memorija.

RIBE

Sanjarenja vam pomaže da ostanete normalni. Kod kuće trpite pritisak, od bivšeg i sadašnjeg partnera, deca vas zapitkuju, a vi kao niste tu. Sve ste danas prepustili višoj sili. E drage moje ribe, neće vas niko izbaviti od vaših promašaja. Morate se konačno prizemniti i shvatiti šta više hoćete? Nema se vremena više za gluposti i još gluplje izgovore, ne prolazi to više ni kod koga. Prizovite se pameti, pustite sanjarenje! Glavobolja praćena dijarejom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.