PRIJATELJ I JA SE SAMO S*KSAMO, ALI ONDA SE POJAVIO JEDAN PROBLEM: Ona ne zna kako da ga reši
Devojka / Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

PRIJATELJ I JA SE SAMO S*KSAMO, ALI ONDA SE POJAVIO JEDAN PROBLEM: Ona ne zna kako da ga reši

Bila je u dilemi...

Objavljeno:

Draga Deidre, imam 33 godine, moj prijatelj 35. Upoznali smo se na internetu preko zajedničkog prijatelja i zbližili se jer smo zajedno igrali video-igricu. Pozvao me da izađemo nekoliko puta i na kraju sam pristala. Naglasio je da želi samo odnos prijatelja s povlasticama." Postavio je i tri pravila - nema vezivanja, ljubomore i nema zaljubljivanja. Složila sam se jer nije htela ozbiljnu vezu, pa nije videla neki problem.

"Redovno smo se seksali, ali nakon tri meseca, počeo je doslovno da me optužuje da ga volim i tada sam htela to da prekinem. Rekla sam mu da ga volim kao svoje prijateljice, ali da nisam zaljubljena i da ne želim ništa više od prijateljstva s povlasticama. I dalje me optuživao, a na kraju sam sve to prekinula jer mi je bilo dosta glupih rasprava i toga da reskiramo prijateljstvo." To se sve dogodilo prije godinu dana, sada su i dalje najbolji prijatelji, bliži nego ikad, ali on ponovno želi seks. Odbila ga je, a on tvrdi da je sebična. "Ne želim da izgubim prijateljstvo s njim, ali mislim da ću morati. Tvrdi da me voli, ali pitam se kakva je to vrsta ljubavi kad se ovako ponaša." "Stvarno smo bliski i volim ga, ali nisam zaljubljena u njega. On je postavio na početku sva pravila, rekao da nema ljutnje ni ljubomore, ali sada se ponaša potpuno drugačije. Trebam li sve to da prekinem ili samo ignorišem njegovo zaljubljeno ponašanje?"

Deidre joj odgovara: "Pitaj sebe šta dobijaš iz prijateljstva s muškarcem koji te povređuje na ovaj način. Možda mu je ego povređen jer se nisi zaljubila u njega kada ste se samo seksali? Verovatno zato želi ponovno da ostvari taj odnos 'prijatelji s povlasticama' , kako bi mogao da te opet optuži da imaš osećanja prema njemu. Nije vredno da se oko toga nerviraš. Reci mu da možete biti samo prijatelji, bez seksa ili ćeš prekinuti prijateljstvo."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.