3 rečenice koje znače - Lažeš! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kad pinokiju poraste nos

3 rečenice koje znače - Lažeš! (FOTO) (GIF)

Lako je razotkriti muljatora ako znate na šta treba da obratite pažnju, nakon ovih znakova više niko nikad neće moći da vas prevesla
Objavljeno:

3. Lažljivci gomilaju reči U želji da se izvuku iz negativne situacije, osobe koje lažu će maksimalno da se potrude njihovo izvinjenje deluje stvarno.

foto: giphy

Upravo zbog toga lažljivci vole da pripreme sočan i detaljan odgovor, ali ne znaju da upravo ti detalji mogu otkriti sočnu laž. Osobe koje pokušavaju da cas preveslaju, u objašnjenje će uvrstiti veliki broj detalja koje opisuju situaciju, a koji zapravo nemaju veze sa samom pričom.

foto: Thinkstock

Na primer: Osoba koja kasni zbog gužve u saobraćaju će reći ‚‚ Izvini što kasnim, u gradu je bila velika gužva" , dok će lažljivac pokušati da kaže nešto poput ‚‚Izvini , ali danas mi je užasan dan. Probijam se iz centra skoro sat vremena. Prvo neka saobraćajka, onda neki tip parkirao na poal trake". Iako se svakom ponekad može dogoditi ovakav čudan dana, kod lažljivca se takav dan ponavlja često, odnosno svaki put kada pokušava da vaas prevesla.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.