OSEĆAM SE KAO IDIOT: Otac je posle toliko godina priznao neverovatnu stvar, niko ne veruje kakvo pismo je napisao
Napisao je dobro pismo, Foto: Profimedia

OZBILJAN PROBLEM

OSEĆAM SE KAO IDIOT: Otac je posle toliko godina priznao neverovatnu stvar, niko ne veruje kakvo pismo je napisao

Napisao je dobro pismo, a problem leži u samopouzdanju koje mu manjka

Objavljeno:

Muškarac je poslao pismo poznatoj psihološkinji Deidre i obratio se za savet zbog problema koji ga muči, prenosi The Sun.

- Draga Deidre, imam pametnog sina, ali stidim se što ima tako glupog oca. Uvek sam se osećao tupavo, ali što vreme prolazi, to me više pritiska. Moje ocene u školi su bile užasne. Uvek su mi oduzimali mikrofon zbog niskih ocena, tako da sam odustao od sebe. I dalje mi je teško čitati knjigu i ne razumem uvek šta sam pročitao. Moj sin će sada ići na univerzitet da studira medicinu i to me je podsetilo koliko sam beskoristan. Imam 45 godina i radim nekvalifikovani posao po ugovoru od nula sati za posao svog partnera. On je jedan od momaka koji su bili dobri u školu. Uspeo sam da ubedim ljude da nisam idiot lažući o školskim ocenama i istoriji rada, ali imam osećaj kao da sam došao do kraja puta - napisao je čovek u ovom pismu.

Deidre je objasila da lažima koje je rekao ne bi zavarao nikoga da nije pametan, da bude ponosan na svog sina, ali da ne potcenjuje sebe. Napisao je dobro pismo, a problem leži u samopouzdanju koje mu manjka.

- Probaj da volontiraš. Može da ti podigne samopouzdanje, ali će dobro doći da se nađe u tvom CV-ju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.