OSTAVILA JE POSTELJINU POTPOLJENU U VODI: Žena je bila ZGROŽENA kada je videla šta se desilo! Isprobajte OVAJ TRIK
Potopila je posteljinu u vodu, Foto: Printscreen/Instagram/ininferno_

koliko je često perete?

OSTAVILA JE POSTELJINU POTPOLJENU U VODI: Žena je bila ZGROŽENA kada je videla šta se desilo! Isprobajte OVAJ TRIK

Sara iz Australije videla je jednostavan trik za dubinsko čišćenje posteljine na internetu je odlučila da ga isproba

Objavljeno:

Postoji velika rasprava koliko se često mora prati posteljina: dok neki tvrde svake dve nedelje, drugi govore svake nedelje.

No jedna žena doživela je šok kada je isprobala trik za čišćenje koji je videla na internetu, a to bi i vas moglo da podstakne da češće menjate posteljinu, piše metro.co.uk

Sara iz Australije videla je jednostavan trik za dubinsko čišćenje posteljine na internetu je odlučila da ga isproba. Iako svoju posteljinu menja i pere redovno, ostala je u šoku kada je videla koliko je u njoj bilo prljavštine.

Trik je vrlo jednostavan – samo skinite posteljinu i pustite je da se nekoliko sati natapa u kadi s vodom. Zatim je izvadite, možete je staviti malo u veš mašinu kako bi se izbacio višak vode ili je odmah stavite na sušenje i to je celi trik.

foto: Facebook printscreen

Sara je svoj proces pranja objavila u grupi ''Mums Who Clean'', a napisala je:

- Svoju posteljinu perem u veš mašini barem jednom mesečno pa sam ovaj mesec htela da isprobam ovaj trik. Nakon samo pola sata namakanja, mogla sam videti koliko je voda prljava. Osećala sam se posramljeno i odvratno.

Zadnja fotografija je izazvala reakciju u Fejsbuk grupi jer ona pokazuje koliko je prljavštine iz njene posteljine u kadi, a ljudi su bili zgroženi.

"Šokantno je koliko prljavštine iziđe, čak i nakon pranja", glasio je jedan komentar, dok je drugi rekao: "Wow, moram odmah ovo da uradim sa svojom posteljinom. Fuj!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.