KIM I KANJE OTVORILI VRATA SVOG DOMA: Rezidenciju su uređivali čak četiri godine i u nju uložili ČETIRI MILIONA $!
Otvorili vrata svog doma, Foto: Printscreen Instagram

vau

KIM I KANJE OTVORILI VRATA SVOG DOMA: Rezidenciju su uređivali čak četiri godine i u nju uložili ČETIRI MILIONA $!

Govoreći o preuređenju, slavni i prebogati supružnici kazali su da dele ljubav prema dizajnu, no svaki zahvat na kući prilagođavaju i potrebama svoje četvoro dece

Objavljeno:

Kim Kardašijan i Kanje Vest otvorili su vrata svoje futurističke kuće u Los Anđelesu dajući obožavaocima uvid u minimalistički enterijer jednog od svojih domova.

Učinili su to za potrebe editorijala u magazinu Architectural Digest te pustili snimatelje u svoju Hidden Hills rezidenciju koju su preuređivali čak četiri godine i na što su potrošili milione dolara, a sve kako bi 20 miliona dolara vredno zdanje pretvorili u svoj dom iz snova.

No, preuređenje još nije gotovo jer je Kim kazala kako nije sasvim zadovoljna položajem bazena kojeg će svakako pokušati premestiti na bolju poziciju.

Govoreći o preuređenju, slavni i prebogati supružnici kazali su da dele ljubav prema dizajnu, no svaki zahvat na kući prilagođavaju i potrebama svoje četvoro dece, posebno malene šestogodišnje Nort koja je bila i prava inspiracija za kuću. Osim nje, par ima još troje dece: dvogodišnju kćer Šikago te dvojicu sinova Sejnta (4) i Psalma koji ima tek osam meseci.

Dvorište kuće uređeno je tako da se deca u njemu mogu bezbrižno igrati i voziti skateboardovima, pa su stepenice uklonjene gde god je to bilo fizički moguće.

Morning Madness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Iako paze na detalje, Kim kaže kako u uređenju kuće nisu bili fanatični i nisu tom zadatku pristupali previše ozbiljno.

Dakako, sve što se u kući i oko nje može videti, pažljivo je dizajnirano, a većinom je reč o radu poznatog i skupog belgijskog umetnika Aksela Vervuta.

Kim i Kanje su saglasni da im je najdraža prostorija u kući prostrano kupatilo, za koju Kim dodaje i kako ima fantastično osvetljenje koje 'zaglađuje sav celulit' pa upravo u toj prostoriji snima najviše selfija.

Fittings ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.