LJUBAVNI PRAZNIČNI HOROSKOP: Saznajte sa kojim znakom ćete uploviti u ZIMSKU ROMANSU!
Ko je vaša zimska ljubav?, Foto: Profimedia

UGREJTE SE ZAJEDNO

LJUBAVNI PRAZNIČNI HOROSKOP: Saznajte sa kojim znakom ćete uploviti u ZIMSKU ROMANSU!

Evo što o tome s kojim biste se znakom ovih dana mogli spetljati te kakve su šanse za to da veza opstane kaže božićni horoskop

Objavljeno:

U decembru i januaru svi postajemo pomalo romantični, a u dane praznika rađaju se mnoge ljubavi, pa nije zgorega proveriti s kime biste se ove godine mogli poljubiti ispod imele.

Evo što o tome s kojim biste se znakom ovih dana mogli spetljati te kakve su šanse za to da veza opstane kaže božićni horoskop:

Ovan

Čeka vas savršena zimska romansa sa: Lavom!

Oboje ste vatreni znakovi i ta vatra će otopiti svaki led. Vi tražite da se partner odnosu posveti 100 posto i vraćate s podjednakom energijom i predanošću. I Lav treba lojalnost, pa će vas tetošiti kao kralja/kraljicu. To je baš savršena veza.

Bik

Savršena zimska romansa bila bi sa: Škorpijom!

Škorpija predstavlja sve ono što niste i što vas privlači, iako ima jedna snažna veza među vama: Seks. oboje ste bića od užitka, posveženi strasti i malo što vas čini srećnima kao kad ste u krevetu (ili gde god već se to dogodi). Hemija će se probuditi onog časa kad vam se oči sretnu.

Blizanci

Očekujte savršenu zimsku vezu sa: Devicom!

Oboma upravlja planet Merkur, koji vas čini super-pametnima, znatiželjnima i željnima istraživanja. Koji vam bolji partner u ljubavnom zločinu treba? Vi ste par koji više razmišlja nego što oseća, što će dato dozu prijatnosti u odnosu (trenutno ni jednome ne odgovaraju obaveze). Ukratko, ovo je vaših pet minuta.

Rak

Savršena zimska veza dogodiće se sa: Ribama!

U stvari, ovo dvoje možda očekuje i zimsko venčanje. Rak i Ribe su su znakovi zodijaka s najrazvijenijom psihom, senzualnošću i intuicijom. Greje vas duhovna vatra koja gori u svakome od vas dvoje. Ova ljubav nadilazi seks i romansu, to je susret srodnih duša.

Lav

Savršena zimska romansa očekuje vas s: Ovnom!

Jednaki ste u seksualnom nagonu, intenzitetu i da - ljubomori. Vas dvoje ćete jedno drugo 'nositi' na nožnim prstima, nežno i vrlo rafinisano, uz uzbuđenja, izlive emocija, velike gestove i ekstravagantnu uvertiru. Ovo je zapravo filmska romansa - epska, strastvena i sumorna u nekim svojim delovima. Svi će biti ljubomorni na vas, dok vi ljuborno čuvate svoj odnos.

foto: Shuterstock

Devica

Savršena zimska romansa očekuje vas sa: Jarcem!

Oboje verujete da je dom tamo gde je srce, pa biste slobodno mogli pobeći u brvnaru i proživeti nasamo ljubavnu avanturu. Oboje volite da su stvari jasne i organizovane. Vi ste ljubavnici koji se zacrvene od vrućine ispod ledene spoljašnosti. Zato - prepustite se i uživajte.

Vaga

Vaša savršena zimska romansa dogodiće se sa: Vodolijom!

Oboje ste pod zaštitom Venere, božice ljubavi, pa se Vage mogu 'naći' baš sa svima. Vi ste Kupid među horoskopskim znakovima, no ove godine biste mogli prihvatiti izazov sa zračnim Vodenjakom. U romantičnom smislu, oni su tvrd orah, što će povećati uzbuđenje. Dobra je vest to da su oni podjednako pametni, zabavni i dobronamerni kao i vi, tako da će ljubavni lov sigurno biti zabavan.

Škorpija

Savršena zimska ljubavna veza smeši vam se sa: Blizancima!

Vi i Blizanci verovatno ste dvoje najpametnijih ljudi u sobi punoj ljudi, s tim da oboje imate i kreativnu crtu, tako da nema kraja onome što zajedno možete osmisliti. Oboje volite živeti ludo, pomalo opasno i volite pomicati granice, tako da će ovo biti opaki spoj. Upustićete se do tamo gde biti jedan rodijački par još nije stigao i stvoriti - ludnicu.

Strelac

Vaš savršeni partner za zimsku romansu je: Strelac!

Trebate nekoga ko je raspoložen filozofski, velikodušan, duhovit, spontan i strastven. Realno - to ste vi. Romantična veza Strelca sa Strelcem može biti vrlo prijatna jer ćete jedno drugome pruštiti tačno ono što vam treba. Sve su opcije otvorene: Možete završiti u strastvenoj romansi, u begu, u zatvoru...

Jarac

Vaš savršeni partner za zimsku vezu je: Bik!

Zemlja koja vlada oboma znakovima donosi ljubav i luksuz. U vašoj vezi glavnu ulogu imat će privlačnost elegantnog restorana,miris raskošne hrane i ukus finih pića. Svaki Jarac uživaće u vezi s Bikom, jer kao što znaju jako dobro paziti na sebe, tako će paziti i na vas.

Vodolija

Savršeni partner za zimsku romansu je: Vaga!

Dok se bavite nekom od svojih intelektualnih avantura, romantika vas često baci na dupe. Priuštite si ovaj 'božićni ljubavni dar' i pronađite Vagu s kojom ćete ovih dana uživati. Taj zvjezdani znak je šarmantan, lep i ugodan za društvo i može vam odlično parirati.

Ribe

Vaš završeni partner ove zime je: Rak!

Vi ste sanjivi i tihi. Oboje ste vodeni znakovi pa biste mogli imati ojećaj da se poznajete oduvek. U stvari, možda i jeste tako, ovo bi mogla biti vaša veza sa prošlim životom. Radujte se lenijm danima ispunjenim intimom, traženjem duša i duhovnim povezivanjem. Ovo bi mogla biti prava duhovna veza među zvezdama, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.