ZALJUBIĆE SE DO UŠIJU! Ova 4 horoskopska znaka upoznaće LJUBAV SVOG ŽIVOTA u 2020. godini!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

ZALJUBIĆE SE DO UŠIJU! Ova 4 horoskopska znaka upoznaće LJUBAV SVOG ŽIVOTA u 2020. godini!

Da li ste među njima?

Objavljeno:

Početak januara sa sobom donosi i sjajan osećaj novog početka.

Savršeno je vreme da se 'ispraznite' i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred prema novim mogućnostima. A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini.

Ako je to nešto o čemu ste razmišljali i ako tome težite, 2020. bi mogla biti vaša godina.

- Postoji nekoliko različitih stvari koje možemo sagledati u sferi odnosa. Venera je planeta ljubavnih odnosa, a Mars planet seksualnosti pa oni ukazuju na ​​romantična osvajanja. Jupiter ukazuje na avanturizam - kaže astrološkinja Moli Kardinal.

Izdvojila je četiri horoskopska znaka koji će pronaći ljubav u novoj godini.

1. Ovan

Ovnove čeka lepo poznanstvo, ali samo ako je voljan usporiti i voditi duboke razgovore. Otprilike oko 3. januara, Mesec prolazi kroz Ovna. To je prilika 'teškim' Ovnovima da omekšaju, otvore svoje srce i pokažu ranjivost.

Ovan obično juri kroz život i usredotočuje se na vlastite ciljeve i dnevni red. jetko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti. Trebaju izaći iz svoje komfor zone i otvoriti se nekome ko pokazuje interes za njih. Ako inače izbegavaju voditi teške razgovore, mogli bi se iznenaditi vezom koju će uspostaviti. Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

foto: Profimedia

2. Devica

Zahvaljujući Jupiteru, Device će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave. Pronalazak partnera mogao bi im biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komfor zone.

Ako lako uđu u novu vezu, ne smeju misliti da će zauvek trajati. Moraju biti oprezni da se ne bi previše ponadali i dali previše. Ta nova veza najverovatnije će biti dobra zabava, a retko ko će ući u trajniji odnos. Za sve što im se dogodi, Device bi se trebale samo usredotočiti na zadovoljstvo koje nosi trenutak i veseliti se sledećima.

3. Strelac

Strelac će novu godinu započeti sa zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Već 3. januara Mars će ući u znak Strelca, što će sa sobom doneti dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Čekaju ih zanimljive seksi situacije i flertovi.

O njima zavisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na seksu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije. Sve će se svoditi na ono što traže i trud koji su spremni uložiti u održavanje veze. Ako Strelac to želi učiniti službenim, tako će i biti. Kako god bilo, dobro će se zabaviti.

4. Vodolija

Kad uđemo u 2020. godinu, planetu ljubavi, Venera, naći će se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka potaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu.

Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele raditi sve po svom i retko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Sve što trebaju da urade je shvatiti da trebaju pustiti ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako srećni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.