ZATEKAO JE SVOJU DEVOJKU U DISKOTECI: Ni sam nije mogao da veruje u ono što je video!
Diskoteka, Foto: Profimedia

BIO JE ZATEČEN

ZATEKAO JE SVOJU DEVOJKU U DISKOTECI: Ni sam nije mogao da veruje u ono što je video!

Dečko je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio prijatno iskustvo i dogovor koji je imao sa svojom devojkom

Objavljeno:

Čini se da su u današnjem društvu svi postupaju po nekim normama i pravilima, te da su se svi uklopili u masu. Ipak, pored stereotipa, nije teško biti svoj i odstupati od okoline.

Jedan dečko je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio prijatno iskustvo i dogovor koji je imao sa svojom devojkom.

Naime, oni su se dogovorili da u subotu uveče, kada su diskoteke prepune, svako od njih izađe sa svojim društvom. Ipak, od velikog broja klubova, uspeli su da izađu u isti.

"Subota veče. Diskoteka puna. Sve vrh od "top" devojaka u mini haljinama i visokim štiklama. Moja devojka i ja smo se dogovorili da ćemo ovu subotu napokon malo izaći svako sa svojim društvom.

Slučajno smo se našli na istom mestu. Oko dva sata ujutru, ulazim s drugarima, prošetamo malo okolo i ugledam nju. Sva mokra i znojava, u običnoj odeći i pantalonama. Skače i pleše kao da joj je poslednje dok njene drugarice sve stoje kao drvene Marije jer moraju paziti kakav će pokret napraviti da im se suknja ne bi podigla.

Ona sva tako obična i "nesređena", a vidim oko nje milion momaka kako je samo posmatraju, mnogi i prilaze, ali ih ona odbija. Najsrećniji sam kada vidim kako je lepa i luda, a pritom i moja. Najljepši anđeo, moj dar od Boga!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bijekaolijek)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.