KOMARCI SU MI PRE DVE GODINE UNIŠTILI LETO: Primenila sam samo jedan trik i male krvopije mi više nisu prišle!
Komarac, Foto: AP

SPASITE SE

KOMARCI SU MI PRE DVE GODINE UNIŠTILI LETO: Primenila sam samo jedan trik i male krvopije mi više nisu prišle!

Iako je ubod komarca u većini slučajeva bezazlen, izaziva iritantan svrab koji ne prestaje

Objavljeno:

Stižu nam vreli letnji dani, a dolaskom leta stižu i komarci. Zbog toga je veoma važno da se što bolje pripremite i zaštite od ugriza ovih malih napasti. Iako je ubod komarca u većini slučajeva bezazlen, izaziva iritantan svrab koji ne prestaje. Kada ujedu, komarci za sobom ostavljaju pljuvačku koja sadrži protein zbog koga naše telo budi imuni sistem i otpušta histamin, hemijsku supstancu koja izaziva reakciju - crvenilo i svrab.

Ali, postoji jednostavan način kako sprečiti napade komaraca i ne, ne morate kupovati štetne sprejeve. Lekovi, odnosno kreme koji se koriste za suzbijanje kašlja i prehlade, a nanosi se na prsa, leđa i vrat, kao i na mišiće i kod manjih bolova u zglobovima, biće vam od velike pomoći kako bi ste se adekvatno zaštitli od komaraca.

To su kreme koje su na bazi eukaliptusovog ulja i mentola, tako da vam u borbi komaraca može pomoći bilo koja krema koja sadrži ove supstance.

BONUS VIDEO:

OGROMNI RAZMAŽENI KROKODIL! On voli kada ga maze i češkaju, ali posebno uživa kada ova devojka uzme ogromnu četku sa drškom i iz sve snage ga trlja (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Hayat)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.