TRIK SA LOVOROVIM LISTOM TERA KOMARCE! I to nije sve - utiče I NA RASPOLOŽENJE!
Lovorov list kao rasterivač komaraca, Foto: Profimedia

NEVEROVATAN TRIK

TRIK SA LOVOROVIM LISTOM TERA KOMARCE! I to nije sve - utiče I NA RASPOLOŽENJE!

Radi se o fantastičnom triku za koji mnogi ne znaju, a doslovce će vas spasiti od najezde komaraca. Osim toga, osetićete se opuštenije, srećnije i optimističnije

Objavljeno:

Spojevi u lovorovom listu deluju smirujuće na telo i psihu kada ih udahnemo, a osim toga, teraju dosadne krvopije koje su okupirale Srbiju. Sve što treba uraditi je da zapaliti nekoliko suvih listova u prostoru u kojem boravite, dim će rasterati komarce i poboljšati vam raspoloženje.

Prednost ove metode u odnosu na kupovne preparate je u tome što kod lovora nećete udisati štetne hemikalije već sasvim prirodan miris. Umesto paljenja suvi lovor možete i razmrviti pa ga posipati tamo gde boravite, recimo po dvorištu ispod ležaljke na kojoj se odmarate.

Miris lovora trebao bi oterati i druge dosadne insekte, poput muva, mušica...

Komarci ne vole ni miris bosiljka, lavande, citronele, kadulje, ruzmarina, mačje trave i matičnjaka. Pomoći će vam i osušeni talog kafe, samo ga stavite u metalnu posudicu i zapalite. Talog kafe pomaže i u borbi protiv mrava - posipajte mesta na kojima se okupljaju i miris će ih nagnati da se presele na neku drugu lokaciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.