Najbrži doručak na svetu: Ukusne loptice od brokolija i čedar sira (RECEPT) (VIDEO)

ZDRAVO NA NEOBIČAN NAČIN

Najbrži doručak na svetu: Ukusne loptice od brokolija i čedar sira (RECEPT) (VIDEO)

Savršeno jelo za sve one koji nemaju vremena da se posvete kuhinji i kuvanju. Ukus je neodoljiv, i idealno je za sve prilike u kojima vam treba brzinski obrok
Objavljeno:

Ovo jelo je lagano i zdravo, zasitiće vas a nećete imati težak osećaj u stomaku. Recept je savršen kada vam je potreban brzi doručak ili večera. Na potpuno drugačiji način: Cezar salata sa grilovanom piletinom (RECEPT) (VIDEO)​ Sastojci: 12 brokolija, iseckanih na manje cvetiće 1/4 šolje sitno iseckanih zelenih delova mladog luka 2 velika čena belog luka 2/3 šolje izrendanog čedar sira 1 umućkano jaje 2/3 mrvica od hleba Gotovo za 3 minuta: Najukusniji zalogajčići od paradajza i krem sira (RECEPT) (VIDEO)

Print Screen You Tube
Priprema: Kuvani brokoli sitno iseckati, pa dodati umućeno jaje. U tu smesu dodati hlebne mrvice i sitno seckane zelene delove mladog luka, čedar, beli luk, so i biber. Spremno za pola sata: Najukusniji naćosi na svetu (RECEPT) (VIDEO) Izmešati sve u glatku smesu pa ostaviti da odstoji 15 - 20 minuta u frižideru. Praviti male valjke i peći na 200 stepeni oko 15 - 18 minuta. Za detaljnija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.