KOLEGE SE SKLANJAJU OD VAS, A NE ZNATE ZAŠTO? Problem je NEPRIJATAN MIRIS, a ove NAMIRNICE će rešiti vaš problem!
Mnogi nisu ni svesni svog neprijatnog mirisa, Foto: Profimedia

SPREČITE PROBLEM

KOLEGE SE SKLANJAJU OD VAS, A NE ZNATE ZAŠTO? Problem je NEPRIJATAN MIRIS, a ove NAMIRNICE će rešiti vaš problem!

Nije prijatno kada primetite da vas svi izbegavaju

Objavljeno:

Ulje kokosa daje vašem telu prijatan i lagan miris, a ono što sadrži u sebi pomaže u borbi protiv stvaranja i rasta bakterija koje uzrokuju neprijatan miris. Sam znoj neće nestati zbog ulja, ali se njegov miris neće osetiti kao pre. Preporučuje se da kokosovo ulje stavite ispod pazuha odmah nakon tuširanja.

Limun i slično citrus voće odlično funkcioniše u borbi protiv neprijatnog mirisa nogu i neprijatnog zadaha. Limun u sebi sadrži kiselinu koja se bori protiv bakterija, pa se preporučuje konzumiranje jedne čaše vode sa limunom ujutru ukoliko želite da sprečite problem sa zadahom. Još jedna od jako korisnih opcija jeste da iscedite pola limuna, utrljate ga ispod pazuha i na stopala, ostavite da se osuši i zatim se istuširate.

Peršun je je namirnica koja se koristi za mnogo stvari, a malo je poznato da igra odličnu ulogu u otklanjanju neprijatnih mirisa. Neprijatni mirisi nestaju od konzumiranja i utrljavanja peršuna.

Peršun je odličan u borbi protiv neprijatnih mirisa
Peršun je odličan u borbi protiv neprijatnih mirisa foto: Profimedia

Nana ima smirujući učinak, te se koristi da bi se sprečile tečnosti koje telo ispušta. Nana se može konzumirati sveža, sušena ili u obliku eteričnog ulja. Može se jesti, ali se može i nanositi na telo.

Ukoliko želite da uživate u ukusnoj hrani i smanjite neprijatan miris tela, konzumirajte cimet što češće. U dnevni raspored hrane i napitaka ubacite i zeleni čaj jer je pun organskih kiselina koje se bore protiv rasta i razvijanja bakterija. Na listu dodajte i ruzmarin koji sadrži mentol i pomaže u održavanju normalnih mirisa tela. Možete se tuširati u kupkama u kojima su eterična ulja ruzmarina ili razmutiti nekoliko kapljica ulja u 100 grama vode i namazati pazuhe.

BONUS VIDEO: KAKAV BEZOBRAZLUK! Ne ume da se isparkira, udari auto iza sebe i pobegne! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.