HOĆETE DA SMRŠATE I BUDETE JAKI U ISTO VREME, A NE ZNATE KAKO? Ovaj čovek zna! (VIDEO)
Milan Jovanović Strongman, Foto: Filip Plavčić

pogledajte

HOĆETE DA SMRŠATE I BUDETE JAKI U ISTO VREME, A NE ZNATE KAKO? Ovaj čovek zna! (VIDEO)

Zbog toga što je probao i radio mnogo stvari u životu, Milan je neko ko ima šta da kaže

Objavljeno:

Milan Jovanović Strongman, onlajn personalni trener, koji svoje znanje u oblasti zdrave ishrane i vežbanja, nesebično deli sa korisnicima društvenih mreža, odnedavno je akrivan i na Jutjubu, gde osim pomenutih tema, možete čuti i naučiti mnogo zanimljivih stvari.

Milan, koji putem svoje aplikacije Strongman Online Method, pravi program ishrane i treninga za svakog klijenta pojedinačno, čovek je čija vas bogata biografija najpre fascinira, a onda i motiviše da uradite nešto sa svojim životom. On je počeo kao košarkaš u rodnom Nišu, nastavio kao takmičar u strongmen disciplini i postao prvak sveta u pauerliftingu, ali je radio i kao obezbeđenje holivudskim glumcima, pojavljivao se u mnogim domaćim filmovima, stekao dve fakultetske diplome, dok je sada je osim trenera, bloger i pisac.

Zbog toga što je probao i radio mnogo stvari u životu, Milan je neko ko ima šta da kaže. Kako ne bi mnogo dužili, najbolje bi bilo da odete na njegov Jutjub kanal i poslušate neke od tema koja vas najviše zanimaju.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Milan Jovanović Strongman

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.