MAGIČNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE NAPRAVITE SAMI: Potrebna su vam SAMO ova 4 sastojka, a čisti s lakoćom čak i FUGNE!
Napravite prirodno sredstvo za čišćenje, Foto: Profimedia

PROBAJTE!

MAGIČNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE NAPRAVITE SAMI: Potrebna su vam SAMO ova 4 sastojka, a čisti s lakoćom čak i FUGNE!

Verovatno ste do sada poludeli kupujući gomilu proizvoda koji se reklamiraju i za koje ste čuli da su dobri za čišćenje vaše kuće, a pre svega kuhinje i kupatila

Objavljeno:

Pravi "stručnjaci" su napokon napravilii tečnost koja čisti baš sve u vašem domu - podove, frižidere, šporete, kade, tuš kabine, pa i fugne između pločica, odnosno večitu noćnu moru domaćica. Evo o kakvom spreju se radi.

Verovatno ste do sada poludeli kupujući gomilu proizvoda koji se reklamiraju i za koje ste čuli da su dobri za čišćenje vaše kuće, a pre svega kuhinje i kupatila. Pretpostavka je da više ne verujete ni u jedan od tih.

Sada je vaš problem rešen, jer su se domaćice udružile i otkrile koje to sastojke treba da ima sprej koji čisti baš sve, pa i fugne.

Magična tečnost u sebi ima pet sastojaka:

  • 1,5 l vode, od kojih 200 ml treba da bude ključala voda,
  • 300 ml sirćeta,
  • 60 ml tečnosti za pranje suđa,
  • 25 ml eukaliptusovog ulja,
  • 3 kašičice sode bikarbone.

Mame su oduševljene ovom tečnošću jer je prilično bezbedna za zdravlje njihove dece u odnosu na hemikalije koje su do sada koristile. Pored toga one potvrđuju da je ovaj sprej zaista svemoćan kad je uklanjanje prljavštine u pitanju.

"Bukvalno sam odušavljena ovim sprejem. Ništa drugo nema potrebe da koristim. Čisti svaki detalj u kući, a lako se ispira", napisala je jedna domaćica na Fejsbuku.

"Ljudi skinula sam čak i mrlju od aromatične sveće",pohvalila se druga.

Ono što je sjajno je da sprej za sobom ne ostavlja fleke. Kada ga isperete, što je veoma lako, ne postoji ništa što bi moglo da naškodi zdravlju vaše dece, koja morate priznati sve pipaju rukama, a to je zato što sadrži agresivne sastojke.

Dakle treba vam prazna flaša od dve litre i neka "sića" da napravite ovaj čarobni sprej.

BONUS VIDEO: VOZ ODUVAO KAMION SA PRUGE, GRDOSIJA LETI KA KOLONI AUTOMOBILA! Sekunde ih dele od POTPUNE HAVARIJE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.