HOROSKOP ZA 01.01.2019.  GODINE: Prvi dan ove godine će ostati upečatljiv za Vagu, Strelac želi da što pre prođe
Pročitajte današnji horoskop i isplanirajte sebi dan, Foto: Trina Merry

planovi

HOROSKOP ZA 01.01.2019. GODINE: Prvi dan ove godine će ostati upečatljiv za Vagu, Strelac želi da što pre prođe

Pročitajte današnji horoskop i isplanirajte sebi dan

Objavljeno:

OVAN Ako ste sinoć preterali s hranom i alkoholom, nećete izbeći posledice. Neugodan mamurluk ili probavne smetnje navešće vas da obećate sebi i drugima da više nikada nećete preterivati, barem ne do iduće prilike. Ne zaboravite da čestitate Novu godinu članovima porodice.

BIK Nemojte dozvoliti da vam sitna neslaganja s partnerom pokvare ovaj dan. Pokušajte postići kompromis kako biste se mogli posvetiti uživanju u finim obrocima i druženju s obitelji. Samci će primiti čestitku od nekoga ko im se sviđa, što će im ulepšati dan.

BLIZANCI Od jutra ćete raditi i rintati po stanu. Pripremaćete ručak za porodicu i goste, pospremiti stan i pobrinuti se da sve bude tip-top. Biće vam važno da drugi u vama prepoznaju sjajnog domaćina i vrsnog kuhara. Preterate li s hranom, nećete izbeći probavne smetnje.

RAK Probudićete se sretni i zadovoljni zbog liepog sinoćnjeg provoda. U glavi ćete previrati po slikama koje će još uvek biti žive pa vam osmeh neće silaziti s lica. Vezanima voljeni priprema iznenađenje, možda čak u vidu zaručničkog prstena.

LAV Ako organizujete porodični učak, bićete pod stresom. Shvatićete da vam nedostaje neka namirnica ili će vam zagoreti jelo pa ćete doći u napast sve otkazati. Saberite se i pokušajte da izvučete maksimum iz nastale situacije. Opustite li se, očekuju vas ugodni trenuci s voljenima.

DEVICA Danas ćete biti posebno popularni. Ljudi će vam stalno slati poruke i nazivati vas kako bi vam čestitali Novu godinu. Rado ćete izlaziti van i uživati u druženju popraćenim kojom kapi alkohola. Samci će upoznati nekoga od koga će im zatitrati u trbuhu.

VAGA Neumereno ćete uživati u jelu i piću, a posebno oni koji od sutra kreću na dijetu. Jesšćete kolače, testeninu, hleb i sve ostale namirnice kojih ćete se morati odreći kako biste se primereno od njih oprostili. Grlobolja i gubitak glasa bit će posledice sinoćnjeg glasnog pričanja i pjevanja.

ŠKORPIJA Dan je kao stvoren za ljubavna osvajanja. Samci će ostvarivati velike uspehe kod suprotnog pola, dok će vezani doneti odluke koje će imati velik uticaj na njihovu budućnost pa bi se mogli zaručiti ili odvažiti na potomstvo. Izađite u šetnju, godiće vam boravak na zraku.

STRELAC Osećaj usamljenosti potaknutće vas da se javite staroj ljubavi i čestitate joj Novu godinu. Njen sazdržajan odgovor mogao bi vas razočarati, no brzo ćete shvatiti da je tako i bolje jer je vrijeme da krenete naprijed. Osigurajte svom organizmu više odmora.

JARAC Bit ćete umorni od sinoćnjeg dočeka, a posebno ako ste imali goste. Priuštite si više sna bez grižnje savjesti i prebacite dio obaveza na ukućane. Netko bi vas mogao pozvati na ručak, što biste trebali objeručke prihvatiti. Očekuje vas ugodno druženje puno smijeha.

VODOLIJA Pred vama je prilično naporan dan ispunjen brojnim obavezama. Na vaša će leđa pasti većina kućanskih poslova i priprema ručka jer će ostali ukućani biti ili mamurni ili umorni od sinoćnjeg tulumarenja. Roditelji ovog znaka oštrim kaznama disciplinirat će neposlušne tinejdžere.

RIBE Prvi ovogodišnji dan započet će sjajno. Bit ćete okruženi dragim ljudima u čijoj ćete se blizini osjećati voljenima i sigurnima. Vaš dom bit će okupljalište prijatelja i rodbine, a pobrinut ćete se da svi budu lijepo počašćeni i da se dobro provesele.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.