VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Rešite se DUGOVA što pre i stiže priliv NOVCA za OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE!
Veliki finansijski horoskop za decembar, Foto: Shutterstock

da li ste među njima?

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Rešite se DUGOVA što pre i stiže priliv NOVCA za OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE!

Ovnovi da se obuzdaju, Lav neka prištedi!

Objavljeno:

OVAN

Što se profesionalnog života i novca tiče, decembar 2018. godine je jako dobar mesec. Merkur, vladar posla i komunikacije Ovna, kreće direktnim hodom 6. decembra 2018. godine. Kada imate posla sa dokumentima, papirima, ugovorima, pozajmicama, porezima i slično, stvari će se raščistiti. Merkur ulazi u 9. kuću Ovna 13. decembra 2018. godine (više obrazovanje, veze sa inostranstvom i slično). Ovnovima koji žele učiti ili studirati u inostranstvu ukazaće se povoljne okolnosti.

Zbrka ili problemi sa prevozom ili dokumentima potrebnim za poslove u inostranstvu će se razrešiti. Može se raditi i o zakonskim pitanjima, ali rešenje će se naći i za to. Sunce se pridružuje Saturnu i Plutonu u 10. kući (karijera, društveno-profesionalan ugled) Ovna, 22. decembra 2018. godine. Ovnovi koji imaju liberalne ili kreativne okupacije zaista će uživati u onom čemu posvećuju svoje vreme. Istovremeno mogu zaraditi novac neočekivano ili izgraditi solidan ugled. Novac štedite, posebno u prvom delu meseca. Istina je da je ovo vreme trošenja, ali ako se potrudite, nećete potrošiti svu uštđevinu. Zbog pomisli – lako ćemo – neki Ovnovi mogu pozajmiti previše novca. Obuzdajte se!

BIK

Nakon 6. decembra 2018. godine novčana situacija će se popraviti. Tada Merkur kreće direktnim hodom, a vlada vašom kućom zarađenog novca. Nakon 13. decembra neki dogovori će se ponovno pokrenuti, koji nisu vodili nigde, a sada će voditi prema sjajnim rešenjima. Važno je da ne budete sebični i da se ne koncentrišete samo na svoje planove, nego da razmislite i o tome što drugi žele, bilo da se radi o saradnicima, partnerima, kolegama sa posla ili o voljenoj osobi.

Pasivan priliv novca može se poboljšati i do zarade možete doći kroz razne transakcije. Krajem meseca neko bi mogao da vas namami i zavara, na primer, nekom on line ponudom. Nemojte biti pohlepni, posebno ako je jasno da su neka obećanja preterana. U profesionalnom životu dobro će vam ići saradnja, posebno zato što ste voljni učiti od iskusnijih. Neki će se dalje školovati, specijalizovati ili upisati fakultet ili kurs, kako biste proširili mogućnosti pronalaska boljeg posla. Razmislite o dugoročnim strategijama. Nemojte se zanositi tuđim nerealnim snovima. Neki Bikovi imaće uspeha kroz izdavaštvo, bilo kao autorsko delo ili prevedeno.

BLIZANCI

U poslu će vas voditi velike ideje i možda ćete gledati previše u budućnost, a premalo u sadašnjost. S druge strane, mogu se složiti sjajne okolnosti za napredovanje na hijerarhijskoj lestvici. Nekim Blizancima će biti jako puno obećano, a jako malo ispunjeno, ali to isto može biti samo rezultat protivrečnosti, nedoslednosti koju pokazujete u zadnje vreme. Najviše će vam pomoći diplomatski stav. Nemojte biti arogantni i iskoristite komunikacijske sposobnosti. Ako ne saslušate druge, to može biti najveća greška koju možete napraviti. Nije samo vaše mišljenje ono koje vredi i zapravo vas može dovesti do gubitka, finansijskog i na društvenom polju. Praznici dolaze sa dosta iskušenja i trebali biste svezati svoj novčanik i menjati potrošačke navike. Nemojte pozajmljivati novac. Mogući su neočekivani troškovi i rasprave oko zajedničkog novca.

Veliki finansijski horoskop za decembar
Veliki finansijski horoskop za decembar foto: Profimedia

RAK

Posao se gomila, ali budući da ste u fazi ličnog razvoja, nećete se osećati umorno. Uživaćete u obavljanju stvari i često zaboraviti na to da imate i druge obaveze – posebno kada se radi o dragim i bliskim osobama. Pokušajte što bolje da se organizujete i uspostavite ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Većina Rakova želi započeti novu godinu aktivno. Ne zanima vas podvlačenje crte i razmatranje svega do sada.

Savetujemo da saslušate predloge radnih kolega. Posrećiće vam se ako tražite novi posao ili nove klijente, posebno u zadnjoj dekadi decembra 2018. godine. Ako želite više slobode u profesionalnom životu, delujte, jer to je moguće ostvariti, posebno u drugom delu meseca. Više biste mogli zaraditi ako iskoristite nove prilike i metode. Novčana situacija se popravlja u drugom delu meseca. Tada ćete možda potpisati novi ugovor ili sklopiti nove saradnje. Ako imate dugove, razradite plan otplate kako bi ih se što pre rešili.

LAV

Ako se bavite nekretninama, posao će teći dobro. Tokom decembra 2018. godine uspećete da postavite dobre temelje za dugoročno ostvarenje uspeha u poslu. Imatćete dovoljno energije da pokrenete projekte ili novi posao koji zahteva puno truda, vremena i strpljenja. Ovo je najbolji period za donošenje odluka o projektima i za izbor koje projekte nastaviti, a od kojih odustati. Najbolji je period i za promenu posla.

Sunce, vladar Lava, 22. decembra ulazi u vašu 6. kuću (posla i zdravlja). Imate sve vreme sveta da se dobro organizujete i promenite tempo na poslu. Podsećamo vas da je sada najbolje vreme za razradu strategija i za to da odredite koja sredstva su vam dostupna, a koja potrebna za ostvarenje ciljeva. Pokažite svoje talente i poradite na njima. Ako je potrebno, razmislite o prekvalifikaciji. Ako ste nezaposleni, potrudite se još više da nađete posao. Mogao bi vas privući brzi sistem piramidalne zarade, ali izbegavajte nagađanja i držite se onog sa čime raspolažete. Nemojte preterivati sa trošenjem novca, budite pažljivi sa novcem s kojim raspolažete, jer novac vam uskoro pristiže. Ako imate dugove ili ste pozajmili novac, krajem meseca biće potražnja za povratom novca. Ako do sada niste razmišljali o štednji, sada je vreme da počnete.

Veliki finansijski horoskop za decembar
Veliki finansijski horoskop za decembar foto: Profimedia

DEVICA

Tokom decembra stvari će se sporije odvijati na poslovnom planu i moći ćete više da se posvetite porodici i domu. Možete napredovati ako uložite u svoje znanje, ali dobro razmislite o svojim profesionalnim ciljevima. Nakon 6. decembra 2018. godine, Merkur, planeta koja vlada karijerom Device, kreće direktnim hodom i moći ćete razrešiti neka pitanja vezana za dugoročne saradnje i odlučitćete kojim smerom želite dalje. Mnoge Device doći će do zaključka da su neki partnerski odnosi obmanjujući, čak štetni i da su oduzeli previše vremena.

Zbog toga će morati doneti teške odluke. Ali, sve je dobro što se dobro završi! U novu godinu ćete ući bistre glave i sa predivnom perspektivom. Što se novca tiče, prvi dani decembra su teški. Mogli biste imati neočekivane troškove, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim izdacima. Porodica će vam pomoći da otplatite neke dugove ili bi mogli doći do novca prodajom nekretnine i slično. Nemojte se oko Božića upuštati u transakcije, jer tada možete lakše nasesti na zamke zbog prazničnog raspoloženja. Nećete u ničemu oskudevati i neće biti varljivih ponuda.

VAGA

Tokom decembra 2018. godine više ste idealist, nezavisni, Istovremeno dajete previše kredita lažima koje su vam rečene od strane kolega i saradnika. Često je korisno kada pustite maštu da vas vodi ili sanjarite tokom dana o trenucima slave i postignućima na poslu. Iz ovog misterioznog procesa zaista mogu osvanuti sjajne ideje. Ali, kako biste ih pretvorili u delo, potrebna su vam materijalna sredstva, a upravo tu se mogu pojaviti razni problemi.

Nemojte požurivati i tražiti pozajmice. Oslonite se na sredstva sa kojima sada raspolažete i na redovni priliv novca. Tokom decembra 2018. godine, Venera, planeta koja vlada Vagom, smeštena je u kući zarađenog novca. Venera vlada i 8. kućom Vage (novcem bolje polovine, zajedničkim sredstvima, porezom, pozajmicama). Bilo bi dobro da odredite prioritete pri otplati zaostataka i dugova. Nemojte preterati sa troškovima tokom praznika, na primer na luksuzne predmete i skupocene darove. Pun Mesec 22. decembra 2018. godine događa se na osi karijere/profesionalnog ugleda/doma i porodice. To može biti trenutak spoznaje, donošenja zaključaka i izbora projekata kako bi se krenulo nekim novim smerom.

ŠKORPIJA

Kuća zarađenog novca je podržana planetama tokom decembra 2018. godine, što govori o sjajnom prilivu novca, ali i iskušenjima, posebno kada se radi o trošenju novca. Merkur se pridružuje Suncu i Jupiteru u kući novca Škorpije.

Ovog puta Merkur je u direktnom hodu i sada možete popraviti greške koje ste napravili u prošlosti. Možete na kreativan i mudar način razmotriti kako upravljate sredstvima i dugovima. U poslednjoj nedelji decembra mogli biste dobiti pogrešne informacije ili proći kroz razna iskušenja. Morate biti na oprezu, jer ste u ovom periodu skloni padanju pod iskušenja, finansijska nagađanja, kockanje ili kupovina skupocenih predmeta za decu (ako ih imate) ili bolju polovinu.

Na profesionalnom polju stvari će se promeniti na bolje. Na momente će vam se činiti da vas uznemiravaju ili da su vaše aktivnosti uništene. Na kraju ćete zaključiti da se vaš priliv novca poboljšava i da drugi doprinose vašem društveno – profesionalnom ugledu. Pokušajte ostaviti iza sebe stare obrasce i iznenadite radne kolege i nadređene osobe svojim razmišljanjem van okvira, inovativnim idejama i novim radnim metodama. Ako imate svoj posao, ne bi škodilo da poboljšate svoje komunikacijske veštine.

STRELAC

Na profesionalnom polju biće nestabilnosti tokom decembra 2018. godine. Tokom prve nedelje već biste mogli napustiti projekat zato što prolazite kroz težu fazu ili zato što niste na prvom mestu. Nakon 6. decembra donesite konačnu odluku, jer tada Merkur (vlada kućom karijere Strelca) kreće direktnim hodom. Merkur 13. decembra ulazi u vaš znak, što znači da bi se mogli poistovetiti sa vašom karijerom ili da sve zavisi od vaše inicijative više nego inače ili utiska koji ostavljate.

Dokažite da ste vredni poverenja i nemojte se prikazivati savršenim. Novčana situacija tokom decembra je odlična i možete očekivati veći priliv novca ili pomoć ili značajnu svotu novca u pravo vreme. Članovi porodice mogu odigrati glavnu ulogu, ali ni vi nećete sedeti besposleni. Kada svi drugi budu razmišljali o odmoru i praznicima, vi ćete imati možda najbolju priliku do sada da se istaknete.

JARAC

Okupirani ste poslom ove godine, ali i novim idejama. Želite da proširite poslovne aktivnosti. Ako radite i preko interneta, mogli biste da povećate priliv novca. Iskoristite tranzite ovog meseca kako biste postali uočljiviji. Poradite na oglašavanju i reklamama svog poslovanja, na dostupnosti putem interneta ili napravite stranicu koja će sadržati sve o vašem poslovanju ako to do sada niste učinili.

Pripazite na način komunikacije ovog meseca. Mogli biste slati nejasne signale ili davati nejasne informacije. Kada se radi o poslu, važno je na koji način komunicirate i predstavljate ono sa čime se bavite. Od toga zavisi i vaš ugled. Savetujemo da budete oprezni i pazite da ne dođe do zabuna. Finansijska situacija tokom decembra biće dobra, ali nezdrave navike mogu naštetiti, ne samo vašem zdravlju, nego i novčaniku. Ipak, ima dosta odgovornih Jaraca koji će uspešno otplatiti neke dugove od redovnog priliva novca.

VODOLIJA

Venera početkom meseca prolazi kroz vašu kuću karijere i društvenog statusa, inspiriše Vodolije da rade ono u čemu istinski uživaju i da se vrate starim idejama ili da ih primenjuju profesionalno. Može se raditi o nekim ličnim uverenjima, duhovnim vrednostima i slično. Tranziti planeta tokom decembra pomažu vam da postanete popularniji, ali nemojte dopustiti iluzijama da vas vode kada se radi o novčanim pitanjima. Nećete odmah sada zaraditi više, budite strpljivi.

Stare dugove ćete morati otplatiti i važno je da budete iskreni u pregovorima ili ako tražite odlaganje. Budući da Venera vlada kućom inostranstva, imaćete uspeha ako tražite posao u inostranstvu. Savetujemo da budete oprezni kada pregovarate o novčanim pitanjima i svojim očekivanjima. Konkretne i jasne ponude prihvatite, ali se nemojte oslanjati na obećanja. Proverite osobu ili preduzeće koje posreduje pri zapošljavanju. Veća je mogućnost da vas neko prevari. Neke Vodolije dobiće neočekivanu pomoć od prijatelja ili grupe pri realizaciji starijeg projekta koji žele podržati.

RIBE

Početkom meseca teško ćete se izboriti za ciljeve, mogli biste napraviti greške, iscrpiti se ili imati prevelika očekivanja kada je reč o novcu. Koliko god vešti bili, budite oprezni kada raspolažete sa sredstvima. Mogli biste postati glavni krivac za ukradeni novac na poslu ili za kašnjenje u plaćanju ili da ste izgubili uplatnice i slično. Pratite što se oko vas događa. Bićete svuda primećeni, što je mač sa dve oštrice.

U drugom delu meseca stvari će se razjasniti, pogotovo ako ste bili pogrešno okrivljeni. Kolege vam puno mogu pomoći. Ako dokažete da ste dobar timski igrač i da znate saslušati starije ili iskusnije, nadređeni će steći puno bolji utisak o vama, pa biste mogli dobiti i unapređenje. Ako ste preduzetnik ili morate potpisati novi ugovor, napravite to pre Božića. U kasnijem periodu lakše se mogu dogoditi greške u proceni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tarothoroskop)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.