NAJNOVIJOM METODOM DO SAVRŠENIH OBRVA: Pomoću microblading vaše obrve će biti jednake, guste i prirodne UVEK! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/beauty___boom

EFIKASNO REŠENJE

NAJNOVIJOM METODOM DO SAVRŠENIH OBRVA: Pomoću microblading vaše obrve će biti jednake, guste i prirodne UVEK! (FOTO)

Metoda microbalding uklanja nedostatke obrva, ali ne daje efekat večernje šminke, već naglašava njihov prirodan izgled čineći ih savršenim

Objavljeno:

Microblading, na našim prostorima poznatiji kao japansko iscrtavanje obrva, jeste ručno iscrtavanje dlačica odnsono iscrtavanje pomoću mikrooštrice kojom se unosi pigment plitko pod kožu stvarajući efekat jednakih, gustih, i, jednom rečju, savršenih obrva.

Pomoću microblading-a uštedećete vreme svakog jutra tako što nećete morati da iscrtavate obrve krejonom, jer će vam u svakom prenutku biti lepo oblikovane.

O ovom kozmetičkom tretmanu razgovarali smo sa Silvijom Winterfeldt, vlasnicom Beauty i antiaging centra Beauty Boom u Beogradu (www.salonlepote.rs), koja radi i u Beču, Ženevi i Dubaiju. Ulepšavanjem obrva bavi se već 20 godina.

Microblading obrva
Microblading obrva foto: Printscreen/salonlepote.rs

- Prednost ovog načina iscrtavanja u odnosu na druge je prirodniji izgled, jer se dlačice crtaju jedna po jedna, pomoći mikroiglica, bojom koja najviše podseća na prirodnu boju vaših obrva, u pravcu prirodnog rasta dlačica.

KO RADI?

- Žene nezadovoljne izgledom svojih obrva uglavnom ih čupaju, a u neznanju ili preterivanju dolaze do toga da izgube prirodan izgled i gustinu, pa su kasnije prinuđene da olovkom crtaju obrve ili na neki drugi način poboljšaju njihov izgled - kaže Silvija za salon.lepote.rs.

- Korekcija obrva radi se i klijentkinjama koje su usleg neke bolesti izgubile dlaku, da bi se pokrio ožiljak, ali i ženama kojima je zbog neželjene starosti opao tonus lica da bi se vizuelno podigao.

KAKO SE RADI?

- Najpre se olovkom iscrta probna forma, kako bi se mogao izabrati novi oblik koji se klijentu sviđa. Kada se to završi, bira se boja koja odgovara boji tena, boji prirodnih dlačica, kao i pojedinačnim željama. Posle toga se kreće sa iscrtavanjem i ceo postupak, koji je skoro bezbolan, traje oko jedan sat. Nakon tri nedelje klijent dolazi na kontrolu i tada se, ukoliko za tim ima potrebe, uradi i eventualna korekcija - objašnjava naša sagovornica.

Microblading obrva
Microblading obrva foto: Printscreen/Salonlepote.rs

KOLIKO TRAJE?

- Postojanost boje zavisi od nekoliko faktora. Prvi je izlaganje suncu jer su pigmenti dobijeni iz biljaka i samim tim ne prija im izlaganje UV zracima. Zatim, zavisi i od izbora nijanse - što tamnija boja, to duže traje. One svetlije nijanse traju najkraće do godinu dana. Tamnije braon mogu da traju od godinu i po do dve. Nkon godinu, dve dana klijentkinje dolaze na osveženje obrva - otkriva Silvija.

(Espreso.co.rs / salonlepote.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.