HOĆETE NEŠTO NOVO, A DRUGAČIJE? Metodom japanskog iscrtavanja obrva doći ćete do toga da se svi na ulici okreću za vama
Foto: Printscreen/Salonlepote.rs

PRIRODAN IZGLED

HOĆETE NEŠTO NOVO, A DRUGAČIJE? Metodom japanskog iscrtavanja obrva doći ćete do toga da se svi na ulici okreću za vama

Iako je do nedavno tetoviranje obrva bilo popularno, na svu sreću se pojavila japanska metoda iscrtavanja uz pomoć koje dobijate potpuno prirodan izgled obrva, bez razlivanja i menjanja boje

Objavljeno: 15:11h

S obzirom da samo ime ove metode aludira na kvalitet, za sve one koji su u dilemi šta je zapravo microblading obrva – pojasnićemo kakav je to kozmetički tretman i kakva su iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva!

Iako je do nedavno tetoviranje obrva bilo popularno, na svu sreću se pojavila japanska metoda iscrtavanja uz pomoć koje dobijate potpuno prirodan izgled obrva, bez razlivanja i menjanja boje! Takođe, pigmenti koji se koristi prilikom japanskog iscrtavanja obrva su mineralne boje u svim nijansama pepeljaste i braon, koje su hipoalergene i u potpunosti bezbedne. Prema tome, sada je lako uraditi uklanjanje tetovaze i obezbediti prirodan oblik obrva, a time i kompletno lepši izgled lica.

Microblading obrva je kao trajna šminka koja daje efekat konstantno lepog, prirodnog make up-a. Radi se uz pomoć specijalnih, malih oštrica - nožića (blades) kojim se pigment plitko unosi pod kožu u vidu dlačica iscrtanih u pravcu prirodnog rasta obrva. Iscrtavanjem dlačica na ovaj način vrši se popunjavanje prirodnih obrva odnosno uklanjanje nedostataka kao što su nedovoljna gustina i veličina, asimetrija, kao i druge nepravilnosti obrva.

Microblading obrva je metoda iscrtavanja tankih dlačica koje će imitirati vaše prirodne obrve, a sve je podređeno konturama vašeg lica, kako bi se postigao što prirodniji izgled.

KAKO IZGLEDA TRETMAN JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA?

Ceo tretman traje 1 – 1,5h. Najviše vremena odlazi na pripremu za microblading obrva koja se sastoji od konsultacija, te merenja uz pomoć šestara za lice radi dobijanja idealnog oblika novih, prirodnih obrva.

Ova metoda je skoro potpuno bezbolna. Iscrtava se dlačica po dlačica, a postupak iscrtavanja traje svega oko 15-20 minuta, u zavisnosti od toga kolika vam je korekcija obrva potrebna. Klijenti su jedinstveni i prema proporcijama lica, pa se svima pristupa na individualan način odnosno neophodno je prilagoditi oblik, veličinu i gustinu obrva za vaš najprirodniji izgled.

NAKON TRETMANA JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA

Rekli bismo da je microblading obrva usavršena verzija koja daje još pozitivnije rezultate nego što su to iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva, a koje se bazira samo na ispunjavanju prostora gde nedostaju vaše obrve, dok se manje obraća pažnja na smer rasta i debljinu dlačica. Nakon što ste uradili microblading obrva, narednih sedam dana potrebno je ispirati vodom obrve, nanostiti na njih nekoliko puta u toku dana posebnu kremu za negu, kloniti se sunca, saune, bazena, slane vode i teretane, jer sve to može da utiče na krajnji rezultat.

Japansko iscrtavanje obrva
Japansko iscrtavanje obrva foto: Printscreen/salonlepote.rs

Trajna šminka kao što je microblading obrva odmah nakon tretmana izgleda dosta tamnije i gušće, ali se već nakon posttretmanskog perioda vidi značajna razlika - ispiranjem se uklanja višak pigmenta iz kože i dobija prirodan izgled.

Ukoliko je nakon 7 dana potrebna korekcija obrva, na prvoj kontroli može se izvršiti pojačavanje boje i gustine. Ova korekcija obrva uračunata je u cenu i obično je dovoljna jedna, a u zavisnosti od tipa kože – nekada dve korekcije radi postizanja rezultata kakve daje trajna sminka.

Iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva govore da je postojanost microblading obrva, u zavisnosti od nege i tipa vaše kože, čak onoliko dugo koliko vi želite (naravno, uz godišnje osveženje boje).

ŠTA AKO TRAJNA SMINKA NE IZGLEDA ONAKO KAKO STE ZAMISLILI?

Ukoliko ste se ranije podvrgli tetoviranju obrva kao jednom od metoda kojom se postiže trajna sminka ili ste imali negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva i potrebna vam je korekcija obrva – nemojte da očajavate, jer ste na pravom mestu! Kao salon lepote specijalizovan za microblading obrva, klijentima koji su nezadovoljni prethodnim metodama obezbedili smo uklanjanje tetovaze i loše urađenih tretmana kojima je trebalo da dobijete rešenje kakvo pruža trajna sminka odnosno permanent makeup.

Ne verujemo da se ikome dopada zeleni ili plavi luk umesto obrva, pa uklanjanje tetovaže uz ponovno iscrtavanje dlačica daje sasvim novi, prirodan izgled vašem licu i pruža 100% pozitivna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva ako tretman radi pravi profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom!

U našem salonu uklanjanje tetovaže sa obrva radimo uz pomoć lasera, čime ne ostaju bilo kakvi vidljivi tragovi prethodno loše urađenog tretmana. Zatim se na tom mestu pažljivo ponovo radi trajna sminka odnosno korekcija obrva japanskom metodom iscrtavanja dlačica. Microblading obrva, na mestu gde je urađeno uklanjanje tetovaze, obezbediće vam potpuno prirodan izgled i vratiti samopouzdanje!

Korekcija obrva na ovaj način pruža vam najbolje rezultate i otklanja sve ranije nedostatke. Nema sumnje da je trajna šminka kao što je microblading obrva najbolje rešenje za najprirodniji izgled vaših obrva.

(Espreso.co.rs / Salonlepote.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.