Ona je čista ENERGIJA, poput MUNJE, TORNADA: Žene u ovom horoskopskom znaku ne možete posedovati ni uklopiti!
Foto: Profimedia

HOROSKOPSKI ZNAK

Ona je čista ENERGIJA, poput MUNJE, TORNADA: Žene u ovom horoskopskom znaku ne možete posedovati ni uklopiti!

 

Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom

Objavljeno:
  • 142

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični.

Ona je slobodna, divlja i ništa je ne može sputati. Kroz život hoda bezbrižna i čvresto drži uzde sudbine. Nju ne možete posedovati, nju ne možete ni uklopiti. Jedinstvena je, priča za sebe, oličenje energije i pokreta. Ona je oličenje ženstvenosti i njene prirode. Voli prirodu, životinje i priroda voli nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot Cross Buns ?? (@gummybunniess) on

To je žena Vodolija. Žena koja se kreće lagano, ali brine duboko, ona je društveni leptir i usamljeni vuk, ona je žena koja voli ljude, ali ih s druge strane nagrđuje bez razloga, ona je "ludi naučnik" i emotivni haos u jednom. Živi u svojoj glavi, ali ima najveće srce na svetu. Ona je hodajuća kontradiktornost.

Ona je divlja i tvrdoglava, snažna i nezaustavljiva. Ona je čista energija, poput munje, tornada, svetlosti. Može da se u potpunosti transformiše u deliću sekunde i ako zatreba pobegne od svega. Ako se ikada neko usudi da misli da je poseduje i drži u "kavezu", ona će se boriti za slobodu, čak i ako je to veoma teško. Žena Vodolija zna da je rođena da bude samo svoja i potpuno slobodna od bilo kakvih stega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Louise Brodbeck (@aliveearth) on

Nju nikada nećete moći da stavite u određeni kalup, zazire od normi ponašanja, i uglavnom ima svoja pravila po kojima igra. Odana je na mnogo nivoa i veoma ceni prošlost, a uspomene uvek čuva kao najveće dragocenosti i teško zaboravlja bilo koga.

Kada je ljubav u pitanju ona je zabavna, nesputana, voli ludo i nezaboravno, te će učiniti da svakom muškarcu pored nje život bude prava avantura. S druge strane ona će ostaviti dovoljno prostora za "disanje", ali isto tako uvek će čuvati jedan deo sebe tako da ga partner ni druge bliske osobe nikada ne spoznaju. Žena Vodolija se veoma teško zaljubljuje i potrebno joj vreme da oseti da je neko pogodan da se poveže sa njim na emotivnom nivou.

Intelektualna stimulacija je daleko najveći afrodizijak za vodolije. Ništa ga više ne može privući od interesantnog razgovora sa nekom osobom. Kada je u pitanju ljubav, osobe koje ne shvataju olako njihovu iskrenost im najviše odgovaraju. Otvorenost, komunikativnost, maštovitost i spremnost da rizikuju su kvaliteti koji se dobro uklapaju u perspektivu života ovog znaka. Poštenje i iskrenost su od suštinskog značaja za nekoga ko želi dugoročnu vezu sa ovom dinamičnom osobom.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media