Evo kako zavesti nekoga prema znaku horoskopa
Foto: Pixabay

da li ste znali?

Evo kako zavesti nekoga prema znaku horoskopa

Želite li da osvojite Vagu ili Vodoliju budite neopterećeni, komunikativni i što opušteniji. S Ribama i Rakovima treba strpljivo, a kod Blizanaca će najbolje upaliti razgovori o muzici i filmovima...

Objavljeno:
  • 16

Ovan traži uzbuđenje, akciju i pažnju

Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovog srca.

Pohvalite se da volite da gledate putopisne filmove i dokumentarce o divljim životinjama i neistraženim predelima, zaiskriće mu pogled. Kad počne zanesenoda priča o idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom.

Prilagodite li se njegovim egocentričnim stavovima i zahtevima, imaćete ključ za njegovu dušu.

Bik voli razgovarati o novcu i umetnosti

On je hedonista koji ne može živeti bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. Primeti li da ste porodični tip, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti.

Ubrzo bi mogao poželeti sa vama da eksperimentiše u kuhinji.

Najslađe su mu teme o novcu i materijalnim stvarima pa će se u razgovoru ubrzo pohvaliti planovima vezanim uz posed, kuću, zemljište ili vikendicu. Počnite razgovor o slikama, izložbama i umetnosti ouopšte jer je esteta i voli sve što je liepo.

Blizanci duhovito komentiraju društvene događaje

Debatujte s njim o politici i sportu na vrckast način jer u svemu traži humor i ironiju, pa i kad je riječ o ozbiljnim stvarima. Voli film, pozorište, televiziju i spektakle pa će ga svaki razgovor o tome razveseliti.

Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i informisanio događanjima u gradu te s njim ogovarajte estradne zvezde. Najsretniji je kad zabavlja i uveseljava druge te kad je tamo gde se nešto događa, pa će ga zanimati sve teme o društvenim događanjima.

Rak obožava domovinu, istoriju i porodicu

Istaknite domoljublje i vezanost uz korene jer Rak voli razgovore o ljubavi prema domu i domovini. Pokažite ljubav prema porodici, kući i životinjama, a u šetnji s njim divite se drugoj deci i recite kako biste voljeli da imate veliku porodicu.

Razgalićete ga ako ga pozovete kod sebi da pogledate romantični film ili istoisjki spektakl, najbolje crno–beli. Obožava istoriju i stare kulture pa će mu već vaš spomen “dobrih starih vremena” dati materijala za razgovor.

Lav ceni brigu o izgledu i poslovni uspeh

Želite li da pridobijete njegovu pozornost, pokažite da ste na visini njegovih želja u intelektualnom i telesnom smislu. Prikažite se poslovno uspješni, samostalni i materijalno potkovani.

Uskoro će početi da vam otkriva svoje visoke ambicije i u vama videti ženu dostojnu pažnje. Brine se o vlastitom izgledu i kondiciji pa se pohvalite da ste malopre izišli iz teretane ili beauty–centra. Ubrzo bi vas mogao pozvati da vidite njegovu malu kućnu teretanu.

Devici su najvažniji posao i zdravlje

Preobrazite se u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Navedite ga na razgovor o njegovu poslu, to mu je neiscrpna tema. I razgovor o njegovom omiljenom piscu, zadnjem filmu koji je gledao te važnosti pozorišta postićićete željeni učinak.

Želi biti zdravi pa će ga oduševiti vaša kućna literatura o njezi tela. Skrenete li na temu o jelu, istaknite da pazite na kalorije i volite zdravu hranu.

Vaga ne može odoljeti izlascima, kulturi i modi

Ako se pokažete ekstravagantnom ženom koja u društvenom životu uživa punim plućima, veliki su izgledi da ćete zainteresovati muškarca Vagu.

Različita mondena okupljališta hrane taštinu i osećaj za lepo pripadnika ovoga znaka pa ćete probuditi njegov interes pokažete li se kulturno orijentisani.

Rado ide na sva mesta na kojima se lepota spaja sa stilom i dobrim ukusom pa mu recite da često posećujetemuzeje, izložbe i koncerte. Vole sve teme vezane uz modu i lepotu.

Škorpija uživa u raspravama o politici i seksu

Škorpiona zanima sve intrigantno i tajnovito pa je strastveni ljubitelj filmova strave i užasa te kriminalističkih romana. Obožava da debatuje o politici i prati sva politička događanja u svetu pa pokažite da vas to zanima.

Osvojićete ga ako mu priznate da ste pretplaćeni na nekoliko erotskih časopisa ili da u kućnoj videoteci imate pravo bogatstvo erotskih filmova. Seks mu je glavna preokupacija i o njemu može raspravljati satima.

Strelac pada na sve sportove i zdrav život

Privućićete ga poslovicom “u zdravu telu zdrav duh” pa, dok vaš Strelac trči ili igra tenis, pohvalite se sličnim aktivnostima. Tad ćete moći satima da razgovarate o vitaminima, proteinima, utezima i svim čudesima za oblikovanje tela.

Usred neobveznog razgovora recite da žurite kući da gledate utakmicu i da se vidite posle. Verojatno će vas nazvati za pola sata i s vama oduševljeno komentarisati rezultat. Istaknite da obožavate putovanja i egzotične zemlje, da biste rado išli na safari ili vozili reli.

Jarac će prihvatiti teme o imovini i politici

Zanimajte se za njegov posao i ostavite dojam štedljive osobe koja zna ulagati u budućnost. Pričajte mu o svom poslu i primanjima, nekretninama, kreditnim karticama ili imovini, što će popratiti s neskrivenim zadovoljstvom.

Nešto biste morali znati i o politici jer je upućen u sve, pa će to očekivati i od vas. Iznesite svoja strahovanja o ozonskim rupama i nesigurnosti sveta u kojem živimo te će u vama videti srodnu dušu.

Vodolija je zavisnik o savremenoj tehnologiji

Sve što je avangardno budi mu znatiželju pa potstaknite razgovor o životu na drugim planetima, kometima ili crnim rupama. Pohvalite se da obožavate naučniku fantastiku i da imate takvih filmova kod kuće.

Budite uvjereni da će se ponuditi da ih gledate zajedno. Fasciniran je modernom tehnologijom pa svakako nabavite računalo. Pravite se da vas ludo zanima svet računara, ali da ste početnik i sav sretan dolepršaće ka vama da vam prenese svoje znanje.

Ribe - uronite s njima u svet mistike i muzike

Razgalićete ga ako pokažete da se razumete u klasičnu muziku i negujete ljubav prema umjetnosti. Ribe obožavaju muziku pa će mu svaka tema o njegovu omiljenom pevaču biti nadahnuće da vam o tome priča danima.

Pokažite ljubav prema napuštenim životinjama jer ih on kod kuće sigurno ima nekoliko. Briga o zdravlju jedna mu je od omiljenih tema, no voli i more, ali i mistiku, religiju te svet paranormalnog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media