HOROSKOP PO ROMSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2018: Ovan ulazi u vezu sa osobom iz prošlosti, Škorpija troši previše...
Foto: Profimedia

HOROSKOP

HOROSKOP PO ROMSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2018: Ovan ulazi u vezu sa osobom iz prošlosti, Škorpija troši previše...

Saznajte šta vas čeka u ljubavi, na poslu i kakvog ćete biti zdravlja

Objavljeno: 19:44h

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2018: Saznajte odmah šta su vam ciganske karte prorekle za najvreliji mesec u godini, piše Moj astrolog.

OVAN

PORUKA- ČEZNJA- VENČANJE

Ljubav

Ukoliko imate partnera, prve dve dekade meseca je vreme da pokrenete teme koje se duže provlače kroz vaš odnos i ne dozvoljavaju vam da imate mir i stabilnost. Takođe – odvojte više vremena za voljenu osobu, jer ona čeka i nada se da ćete obratiti pažnju na nju na pravi način. Kraj meseca donosi mir i stabilnost. Ovnovi koji su slobodni biće vrlo društveni, željni pokreta i izalazaka i očekuju vas mnogobrojna nova poznanstva. Neke priče, koje krenu kao prolazan flert, mogu se pretvoriti i u ozbiljnije. Takođe, neki od vas obnoviće kontakt sa osobom iz prošlosti i ući ponovo u vezu sa njom.

Posao

Očekivana stabilnost izostaje većim delom avgusta i tek ćete u poslednjoj dekadi meseca imati čiste situacije pred sobom. Bićete u kontaktu sa dosta saradnika, ali uglavnom onih sa kojima već radite ili sa kojima ste u prošlosti imali uspešne poslove. Ukoliko očekujete nešto novo – to će se verovatno prolongirati za naredni mesec. Po pitanju finansija – dosta novca odlazi na dugovanja i troškove.

Zdravlje

Starijima će se uglavnom sve vrteti oko hroničnih tegoba, naročito onih koji se vezuju za kičmu, noge, zglobove. Mlađi – povedite računa da se ne povredite.

BIK

LJUBAVNIK- GUBITAK- UDOVAC

Ljubav

U emotivnim vezama je neka povuci-potegni situacija tokom celog avgusta. Ovo kao da je ona varijanta – niti zajedno, niti jedno sa drugim. Čas se volite, čas strasti rade sve u šesnaest, čas se svađate, čas se distancirani jedno od drugog – ma mislim da ni vi sami nećete uspevati da pohvatate šta se sa vama dešava! Ako ste slobodni – simpatija je tu, neko vam se baš baš dopada, ima povremeno i varnica ili čeznutljivih pogleda koji idu i sa jedne i sa druge strane….ali se nešto čeka. A šta se čeka, evo lepo ne znam. Vi stojite, simpatija stoji. Niko da napravi taj neki prvi, odlučujući korak..

Posao

I poslovni segment je u ovom mesecu u nekom zbrda-zdola fazonu. Odnosi sa ljudima sa kojima radite baš i nisu najbolji, ako se ne budete svađali, onda ćete se samo sklanjati jedni od drugih. Vi ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze, ali na jedvite jade. Ne radi vam se, a morate. Pošto ste u drugom delu meseca smoreni za sve pare, hajte vi blago meni na jedan fin i opuštajuć godišnji odmor…

Zdravlje

Kilavite se nešto tokom avgusta – te dobro ste, te vam sto nekih stvari fali. Povedite računa o ishrani, a mogli biste malo i da se krećete…znate ono – šetnja, rekreacija, plivanje i tako to…

BLIZANCI

OFICIR- LJUBAVNICA- GUBITAK

Ljubav

Nešto ste mi vi i partner svako „na svoju ruku“ tokom avgusta. Vi gledate na jednu stranu, voljena osoba na drugu. U prevodu – tu ste, a ne vidite se i ne razumete. Ako se ne budete potrudili više jedno oko drugog i ako ne budete prevazišli te neke tvrdoglavosti i okrenutosti samo sebi, možete u drugom delu avgusta dovesti i do ozbiljnijih raskola u odnosu. A vi sad vidite šta ćete. Oni koji su slobodni – varnice svaki čas između vas i nekih osoba. No, gde su varnice, tu je i strast i neobavezni odnosi. A za ljubav je potrebno nešto više. Neko misli da će „preko kreveta“ uspeti da vas „uvuče“ u vezu. Možda i hoće…

Posao

Vi gradite, drugi razgrađuju. Vi radite, drugi se luftiraju i „prave ludi“ kada treba da se obavi neki posao. Da se razumemo – to je vaše viđenje situacije i ne mora biti tačno. Ali je dovoljno da se eto tako pomalo nervirate i da imate osećaj da ste samo vi aktivni i u poslu do nosa. Čuvajte saradničke odnose – malo su uzdrmani tokom avgusta i potrebno je više kompromisa i tolerancije. Novac – onako – ima ga, nema ga…

Zdravlje

Vreme vam je da svoje životne navike malo korigujete, jer ovako više ne ide. Stariji Blizanci neka prošetaju do svog lekara, čisto kontrole radi.

RAK

SUDIJA- SMRT- SREĆA

Ljubav

Neke velike barijere su između vas i partnera u većem delu avgusta. Ovo može biti prostorna distanca, ali takođe – i emotivna udaljenost, kao i okupiranost vrlo važnim pitanjima koja vam neće dozvoljavati da se više posvetite jedno drugom. Na žalost, neki parovi se tokom ovog meseca mogu odlučiti i za prekid odnosa. No, malo naporan mesec ipak ima korektan završetak, jer u trećoj dekadi možete stabilizovati vašu priču. Što se tiče slobodnih – potrebno je da budete aktivniji, da ne budete samo okrenuti obavezama, da date sebi priliku da se zabavite i provedete. Neko čeka na vas krajem meseca.

Posao

Bitno je da više poradite na poslovnoj komunikaciji, i onoj sa partnerima i saradnicima, ali i onoj sa nadređenima. Neki od vas će imati zastoje zbog pravno legalnih pitanja, koja će razrešiti tek u drugom delu avgusta. Dakle, mesec koji donosi početne zastoje, barijere i prepreke, ali čija bi konačnica itekako mogla biti i poslovno povoljna i profitabilna po pitanju finansija.

Zdravlje

Stariji Rakovi neka više obrate pažnju na hronične tegobe. Kod mlađih – promene u načinu ishrane su neophodne. Možete nabaciti višak kilograma

LAV

NEPRILIKA- KUĆA- PISMO

Ljubav

Slobodni Lavovi se kreću u nekom svom stalnom krugu prijatelja i poznanika i nije ni čudo što prva polovina avgusta i ne nudi neke fenomenalne nove emotivne prilike. No, drugi deo meseca donosi pokretanje komunikacije sa osobom koju poznajete već izvesno vreme, a sa kojom imate mnoštvo tema i odlično razumevanje. Emotivna priča se neće pokrenuti odmah, ali ide se ka njoj….Lavovi u emotivnim i bračnim vezama provlači se nezadovoljstvo, naročito tokom prve dekade avgusta. Odnos je protkan napetošću i čestim raspravama i potrebno je da se vi i partner što pre dovedete u red. Možete to.

Posao

Nervoza i brz tempo u svakodnevnom poslovnom funkcionisanju. Dosta zastoja, dosta čekanja, a u isto vreme – dosta žurbe oko poslovnih obaveza. Moraćete da rešavate i neku zaostalu papirologiju, verovatno oko dozvola ili ugovora. Treća dekada avgusta donosi novitete – pozitivne informacije, a nekima od vas čak i nove poslovne ponude. U finansijskom segmentu – promenljivo, pomalo nestabilno.

Zdravlje

Starijim Lavovima se preporučuju češće kontrole kod lekara. Mlađi – mogućnosti za povrede, i to naročito na radnom mestu.

DEVICA

VERNOST- LJUBOMORA- PORUKA

Ljubav

Pojedinim Devicama i dalje je vrlo često u mislima neko iz prošlosti. Prilično dugo ćete „klackati“ i razmišljati da li da pokrećete neki kontakt ili ne, pogotovo što je osoba koja vas interesuje zauzeta. No, neki od vas će se ipak odvažiti i za taj korak. Evidentno je da do susreta može doći, a šta će biti na njemu i nakon toga – to već zavisi od mnogo faktora. Takođe, ukoliko vas prošlost ne opterećuje, već pokušavate da pobegnete od nje, upoznaćete osobe koje će vam prijati, ali tek u drugom delu avgusta. Oni koji su u vezama i brakovima trebali bi da čuvaju svoj odnos i da ne dozvole da se neka treća osoba uvuče u njega. Ionako vaša veza nije najstabilnija, a ovo bi bio samo dodatni udarac…

Posao

Mnogi od vas pokušavaju da naprave neke korenite promene, ali se suočavaju sa čekanjima, odlaganjima ili velikim preprekama na putu ka svom cilju. Ne računajte da u prvom delu avgusta možete napraviti neki preokret, ali to ne znači da treba odustati. Drugi deo meseca je već povoljniji po ovim pitanjima, a može vam pomoći osoba na koju do sada uopšte niste računali. Novac – dosta promenljivo.

Zdravlje

Potrebno vam je da se više krećete i da boravite na svežem vazduhu. Statičnost vam može doneti problem sa varenjem i stomačnim delom.

VAGA

NEPRIJATELJ- KUĆA- ISTINA

Ljubav

Vama i emotivnom partneru je potrebno više živosti, kretanja, više lepih događaja koji bi pokrenuli vaš odnos iz statičnosti u koju će zapasti tokom avgusta. Ukoliko se zatvorite između četiri zida, postoji tendencija da vodite povremeno prave male ratove i da non stop bude prisutna neka negativna energija. Priredite jedno drugom po koje lepo iznenađenje, odvojite više vremena za vas kao par – na taj način će vaš odnos procvetati do kraja meseca. Ukoliko ste sami, i vama su potrebne promene i novine. Najbolje ćete funkcionisati u društvu prijatelja koji vas pokreću ili na nekim dalekim destinacijama.

Posao

Da bi vaše poslovne konekcije bile stabilne, moraćete da budete vrlo aktivni u kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Neće to uvek baš biti lako, jer se oko vas provlači dosta nervoze, ali će rezultati svakako biti vrlo dobri. Privatnici bi mogli jako dobro funkcionisati tokom avgusta, jer se neke saradnje mogu učvrstiti, a i otvara vam se segment poslova sa strancima. Novac – dosta troškova oko kuće.

Vage će morati aktivnije da kontaktiraju s poslovnim partnerima
Vage će morati aktivnije da kontaktiraju s poslovnim partnerima foto: Profimedia

Zdravlje

Bolje u drugom delu avgusta. U prvom delu meseca ćete čas biti pod stresom, čas u nekoj vrsti poludepresije.

ŠKORPIJA

NEPRILIKA- DETE- ČEZNJA

Ljubav

Prošlost više nema nikakvih uticaja na vas. Pokušava da vam se provlači kroz život, ali vi ne reagujete. Iščekujete nešto novo što će vas pokrenuti i dati vam pravi podstrek da se ponovo zaljubite i volite. Sredinom meseca jedna osoba bi mogla da se pojavi, ali ne vidi se da ćete biti spremni odmah da se otvorite i pustite je da vam ušeta u srce. Kao da ste u iščekivanju i pratite šta će se događati na dalje…Ukoliko ste u vezi ili u braku, prva dekada avgusta vuče neku nervozu i negativnu energiju između vas i partnera. No, voljena osoba i vi uspećete ovo da prevaziđete mirom i strpljenjem.

Posao

Kontakti na dnevnoj bazi sa poslovnim partnerima i kolegama donosiće vam napetost, i stalno ćete imati osećaj da radite stvari ispočetka. Neko sa kim ste radili ranije ponudiće vam ponovo saradnju ili će imati poslovni predlog za vas, ali vi nećete biti voljni da pristanete odmah. Kao da ćete uzeti sebi vremena da razmislite o svemu. Po pitanjima finansija, manji problemi u prvom delu avgusta, pojačani troškovi.

Zdravlje

Starijim Škorpijama mogući su reumatski bolovi i aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađi – vodite računa da se ne povredite.

STRELAC

ČEŽNJA- BOLEST- ISTINA

Ljubav

U vašim emotivnim i bračnim relacijama – potrebno je da partner i vi budete više posvećeni jedno drugom i ozbiljno shvatite da se sa problemima morate boriti zajedno. Ukoliko vas dvoje budete razjedinjeni i u nekom lošem raspoloženju, ili gledali samo svoje interese – suočićete se sa dodatnim teškoćama ili distancom koja će se uvući između vas. Bilo bi dobro ukoliko biste mogli da odete zajedno na odmor, daleko od svih i da dozvolite da se vaš odnos vrati u normalu. Ukoliko ste sami, ili ste i dalje okrenuti ka prošlosti, ili ste više u fazonu nekih neozbiljnih priča. Flertovi na putovanju.

Srelčevi bi trebali da se posvete partneru
Srelčevi bi trebali da se posvete partneru foto: Profimedia

Posao

Težite svojim ciljevima i spremni ste da im se posvetite u potpunosti. No, to ne znači da ćete odmah uspeti da pokrenete neke poslovne priče – sve se odvija suviše sporo, ali ipak ide, korak po korak. Obaveze će vas prilično iscrpljivati, a i odnos sa saradnicima će biti naporan. Vaš predan i strpljiv rad ipak će dati jače rezultate, ali tek tokom treće dekade avgusta. Moguće je proširenje poslova.

Zdravlje

Hormonski disbalans, problemi sa kičmom i očima – kod starije generacije Strelčeva. Kod mlađih – više kretanja i promene u načinu ishrane su neophodne.

JARAC

TUGA- LOPOV- NOVAC

Ljubav

U odnosu sa emotivnim partnerom trebala bi da tokom avgusta postoji maksimalna doza iskrenosti i otvorenosti, jer je evidentno da se u jednom momentu sumnja u vernost može uvući između vas dvoje. Ionako povremeno imate trzavica koje se vezuju za materijalna pitanja i za neke zajedničke ciljeve i zaista vam ne treba još jedna briga na sve to. Ukoliko ste slobodni, još uvek su vaše misli okrenute ka nekome iz prošlosti. Da li od toga ima vajde ili nema, to je već pitanje, ali vi jednostavno ne možete da stavite tačku još uvek na sve. Ako ne pre – kontakt je moguć krajem avgusta meseca.

Posao

U glavi vam prosto ključa od planova, od ideja, od razmišljanja gde da se usmerite, ali ispada da veći deo avgusta nećete moći da realizujete i konkretizujete maltene ništa od toga. Tek treća dekada meseca može pokrenuti neke poslovne priče, ali vam u isto vreme doneti i stabilnije finansije. Baš taj finansijski segment će vam zadavati dosta problema i radovaćete se konačnom povećanju priliva.

Jarčevi u avgustu mogu da očekuju priliv novca
Jarčevi u avgustu mogu da očekuju priliv novca foto: Shutterstock

Zdravlje

Stariji Jarčevi mogu imati tegoba sa urinarnim traktom, sa venama i krvnim sudovima. Kod mlađih – alergije, nesanica.

VODOLIJA

DAR- NESREĆA- ISTINA

Ljubav

U vašim emotivnim i bračnim relacijama tokom avgusta smenjuju se čas olujni, čas sunčani dani. I vaše i partnerovo raspoloženje je promenljivo – neke stvari zamerate jedno drugom, ali odmah nakon toga ponovo se volite kao da se ništa nije dogodilo. Na neku stabilizaciju i mir možete da računate tek tokom treće dekade meseca, a to bi istovremeno bio i odličan period da naprimer, odete na godišnji odmor zajedno. Što se tiče slobodnih – vi nikako da se uozbiljite kada je ljubav u pitanju. Mnogo komunikacije i flerta sa suprotnim polom, dosta strasti, pa i otvorenosti za neke prolazne kontakte…

Posao

Nisu loše poslovne prilike tokom avgusta meseca, iako nećete baš moći da se pohvalite mirnim danima i stabilnom atmosferom na poslu. Biće tu i gužve i žurbe, i završavanja poslova u poslednjem trenutku, ali će sa druge strane – biti nekih finih prilika, promena koje vam idu na ruku, pa i korektnih finansijskih rezultata. Mogućnost proširenja ili pokretanja saradnje sa nekim ko je iz inostranstva.

Zdravlje

Malo stresa i nervoze, malo problema sa pritiskom i krvnim sudovima, a malo i neumerenosti kad je hrana u pitanju.

RIBE

LJUBAVNIK- NEŠTO NOVCA- TUGA

Ljubav

Ili od partnera ne dobijate onoliko vremena i pažnje koliko biste vi to želeli, ili niste zadovoljni vašom komunikacijom u poslednje vreme. Ili smatrate da druga strana nešto krije od vas. Šta god da je od ovoga u pitanju, poenta je da ćete vi stalno tokom avgusta nositi osećaj nezadovoljstva i neispunjenosti. Možda je zaista vreme da nastupite potpuno iskreno i otvoreno, i u komunikaciji sa voljenom osobom razjasnite svoje dileme i nedoumice. Ukoliko ste sami, simpatija postoji, ali je kontakt sa njom povremen i slab i nikako da uspete da ostvarite svoje želje i snove. Neki od vas neuspešno će pokušati da ostvare kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Vaše pozicije možda jesu stabilne, ali vi želite neki pomak, napredovanje ili korenitu promenu na postojećem radnom mestu. Možete dobiti obećanja, naznake, nagoveštaje da će se nešto po ovim pitanjima i pokrenuti, ali sve se nekako prolongira za naredni mesec. U ovom vam samo ostaje da budete posvećeni dnevnim obavezama i vodite računa, jer su moguće papirološke greške.

Zdravlje

Manji problemi sa stomačnim delom i varenjem, a takođe su moguće i alergije i meteoropatske reakcije na vremenske prilike.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.