Neodoljiv ukus sočnih pljeskavica od karfiola (RECEPT) (GIF) (VIDEO)

MIRIŠLJAVO ZADOVOLJSTVO

Neodoljiv ukus sočnih pljeskavica od karfiola (RECEPT) (GIF) (VIDEO)

Zdravlje na usta ulazi, zato s vremena na vreme pojedite nešto puno vitamina, pogotovo ako retko kuvate i ako često jedete brzu hranu
Objavljeno:

Ne volite zdravu hranu, ili ne možete da naterate decu da jedu povrće. Posle ovoga to vam neće biti tako teško. Ovo su najukusnije pljeskavice od karfiola, i sigurno će često posećivati vaš sto. Najukusniji brodić od hleba koji možete pojesti za doručak (RECEPT) (GIF) (VIDEO)​ Sastojci: 3 šolje karfipla, razdvojenih na cvetiće 2 kašočice soli 1 kašičica crnog bibera 2 čeba izgnjavljenog belog luka 1/2 šolje seckanog luka 1/4 šolje seckanog peršuna 1/2 šolje brašna 1/3 šolje rendanog parmezana 1 jaje Još brašna po potrebi Ulje Obrok za minut: Savršeno jaje sa slaninom u korpici od hleba (RECEPT) (VIDEO)

Da vas lepo ugreju: Tople ćuftice od mesa ušuškane u mekano testo (RECEPT) (GIF) (VIDEO) Priprema: Proukuvajte karfiol oko 15 minuta dok ne omekša. Izgnječite karfiol, posolite, dodajte biber, luk, peršun, brašno i jaje. Promšajte u glatku masu. Pravite male pljeskavice od ove smese u uvaljajte u brašno pa pržite na ulju. Za detaljnija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.